... všetko o BMW ...

Ja som si teda namiesto neho zaobstaral novu hračku v podobe E36 coupe po Markovi
  Ja som si teda namiesto neho zaobstaral novu hračku v podobe E36 coupe po Markovi   ... dlho som sa tak dobre nezviezol ako v tomto aute
 ... dlho som sa tak dobre nezviezol ako v tomto aute   ... musím povedať, že voči motoru 2,8 som mal vždy aj keď neviem prečo nejakú averziu ale zisťujem že bola zbytočná.
 ... musím povedať, že voči motoru 2,8 som mal vždy aj keď neviem prečo nejakú averziu ale zisťujem že bola zbytočná.  Pre tých ktorý budu písať že mi vraveli ako ma cabrio prejde tak neni tomu celkom tak ... ku cabriu sa určite vrátim bolo to nenormálne dobré auto a veľmi mi chýba ale nieje to auto na každý deň, aspoň teda nie s mojimi diskami a podvozkom a samozrejme znížením ... na bratislavských cestách to auto skrátka trpelo a bolo mi ho lúto
  Pre tých ktorý budu písať že mi vraveli ako ma cabrio prejde tak neni tomu celkom tak ... ku cabriu sa určite vrátim bolo to nenormálne dobré auto a veľmi mi chýba ale nieje to auto na každý deň, aspoň teda nie s mojimi diskami a podvozkom a samozrejme znížením ... na bratislavských cestách to auto skrátka trpelo a bolo mi ho lúto   takže cabrio určite ešte bude ale len ako výkendovka
  takže cabrio určite ešte bude ale len ako výkendovka   

takže preto pojde celolak ...motor 2,8i s automatickou prevodovkou ktorá radí fakt slušne dokonca by som povedal že rovnako dobre ako ta v cabriu ktorá bola neskutočná
 takže preto pojde celolak ...motor 2,8i s automatickou prevodovkou ktorá radí fakt slušne dokonca by som povedal že rovnako dobre ako ta v cabriu ktorá bola neskutočná ... vymenil som taktiež zadné biele svetlá za oranžády aby to pasovalo k predku nahodil stropnicu, ktorá síce ovísa ale kým sa k nej dostanem tak to ešte potrvá a teraz aspon auto vyzerá kultúrnejšie
 ... vymenil som taktiež zadné biele svetlá za oranžády aby to pasovalo k predku nahodil stropnicu, ktorá síce ovísa ale kým sa k nej dostanem tak to ešte potrvá a teraz aspon auto vyzerá kultúrnejšie  
  co poviete?
 co poviete? 

na lakovacku som zvedavy aj ja a co sa tyka sedaciek momentalne to nejako neriesim vzadu sa aj tak nesedava zatial je to taka nepodstatna vec hlavne je ze tie predne sedacky su nenormalne ta alcantra na bokoch je brutal
 na lakovacku som zvedavy aj ja a co sa tyka sedaciek momentalne to nejako neriesim vzadu sa aj tak nesedava zatial je to taka nepodstatna vec hlavne je ze tie predne sedacky su nenormalne ta alcantra na bokoch je brutal   skorej ma trapi stropnica ktoru treba podlepit otazka je cim ak viete poradte a bocne tapacire ktore su hnusne modre
 skorej ma trapi stropnica ktoru treba podlepit otazka je cim ak viete poradte a bocne tapacire ktore su hnusne modre 

je to velice fajna vecicka
 je to velice fajna vecicka  

... viete nieco konkretne na to poradit ohladom lepidla a latky ?
 ... viete nieco konkretne na to poradit ohladom lepidla a latky ? 

:D
:D 

lebo ako na tej streche dost pripeka a chemopren nema taku tepelnu odolnost ci ?
 lebo ako na tej streche dost pripeka a chemopren nema taku tepelnu odolnost ci ?  

... v stredu som objednany na odovzdanie k lakyrnikovi bude ho mat vraj ale minimalne tyzden ale tak co uz aspon to bude stat za to ... stropnicu som uz zhodil zase dole a chystam sa kupit latku nejaku na nu a tak isto aj bocne tapacire
 ... v stredu som objednany na odovzdanie k lakyrnikovi bude ho mat vraj ale minimalne tyzden ale tak co uz aspon to bude stat za to ... stropnicu som uz zhodil zase dole a chystam sa kupit latku nejaku na nu a tak isto aj bocne tapacire   ... snazil som sa vyvalcovat blatniky ale akosi to nevydalo
 ... snazil som sa vyvalcovat blatniky ale akosi to nevydalo   ... podarila sa mi len ta vnutorna hrana ale ja by som potreboval cely lem vytlacti nejako von uvidime este sa s tym skusim pohrat
 ... podarila sa mi len ta vnutorna hrana ale ja by som potreboval cely lem vytlacti nejako von uvidime este sa s tym skusim pohrat   ... zacinam zhanat aj diely na prerabku na manual chcel by som to vsetko do zrazu stihnut ale neviem tu prerabku asi odlozim az na prazdniny ale potom sa zase budem musiet pripravit na ohovaracky ze som zarobil na zraze a zase si z toho robim auto
 ... zacinam zhanat aj diely na prerabku na manual chcel by som to vsetko do zrazu stihnut ale neviem tu prerabku asi odlozim az na prazdniny ale potom sa zase budem musiet pripravit na ohovaracky ze som zarobil na zraze a zase si z toho robim auto