posledne veci mi treba kardan zo sestvalcoveho manualu, cupliky na siroke listy, velke GT kridlo a ocalunit stropnicu ... dufam ze do konca sezony to stihnem aj ked tym kridlom si nejsom isty ale ak by si ho nahodou mal tak beriem hned
Zabil si teraz.. Mile rad , ale asi s nicim takym ti neviem pomoct. Ta moja bola len 318is a aj to som ju kupil iba skrz motora co isiel do cabria E30 Sorry
fakticky to su uz posledne veci ... doma mam nachystane cockove svetla na prehodenie snad to bude pasovat, biele smerovky dozadu a dopredu musim kupit, este znaky treba niekde splasit a v podstate som hotovy potom este prahy nahodit Mkove a prehadzat do auta manual ale na ten mi chyba stale ten kardan a samozrejme nejake somarinky no to kridlo by som chcel aj tak najviac ale mission imposible
no rondelly su mrte ale treba ich tam dopasovat coz este potrva kedze teraz je maturita potom hned zraz takze hadam sa mi to podari po nom ... dopredu musim spravit odklony a vymenit ulozenia aby sa to dalo ako tak nastavit na geometrii a v zadu ... no tam to bude este zaujimave