... všetko o BMW ...

... a auto uz muselo ist k lakosovi takze na odvoz k niekomu nehrozil aby sa to stihlo ... a lemy dovarane teda niesu
  ... a auto uz muselo ist k lakosovi takze na odvoz k niekomu nehrozil aby sa to stihlo ... a lemy dovarane teda niesu   ... oni uz totizto raz boli vytiahnute teda prvy majitel ich vytiahol a marko hucko to chcel dat do povodneho stavu tak ich zabuchal naspat
  ... oni uz totizto raz boli vytiahnute teda prvy majitel ich vytiahol a marko hucko to chcel dat do povodneho stavu tak ich zabuchal naspat   nastastie to nebola nejaka fuserska robota takze sa s tym da bezproblemov manipulovat
 nastastie to nebola nejaka fuserska robota takze sa s tym da bezproblemov manipulovat 

Dogg88 napísal:stoji to za to?
radsej by som ich predal a obul nieco neokukane s pozadovanym ET
dizajn tychto je strasne okukany a masovy...(tym nehovorim ze nie su pekne)

... ale tiez ma sere ze ich tam nedostanem ... este sa pohravam s myslienkou kupit nastavitelne ramena zadne a urobit trochu mega odklony ale to uz sme na hranici mojej unosnosti
 ... ale tiez ma sere ze ich tam nedostanem ... este sa pohravam s myslienkou kupit nastavitelne ramena zadne a urobit trochu mega odklony ale to uz sme na hranici mojej unosnosti 
											 skratka nadhera ... nemozem z toho jak sa to vydarilo :) ... fotky porobim co najskor nejake ale moje disky budem mat az v pondelok a tie ktore mam momentalne na aute su osklive tak sa hanbim
 skratka nadhera ... nemozem z toho jak sa to vydarilo :) ... fotky porobim co najskor nejake ale moje disky budem mat az v pondelok a tie ktore mam momentalne na aute su osklive tak sa hanbim  
  ... aale taktiez som prave vymenil cidlo kluky co som zjavne odjebal pri jazdeni dverami napred
 ... aale taktiez som prave vymenil cidlo kluky co som zjavne odjebal pri jazdeni dverami napred  
  ... vsetko uz fachci jak maaa ... veelka spokojnost ... a k tomu vsetkemu by mozno mohlo nastat jedno prekvapenie
 ... vsetko uz fachci jak maaa ... veelka spokojnost ... a k tomu vsetkemu by mozno mohlo nastat jedno prekvapenie   ale nechcem to zakriknut
 ale nechcem to zakriknut  

uz to zase vyzera ako auto
 uz to zase vyzera ako auto  ... este treba pozhanat nejake veci, ocalunit stropnicu, nahodit krytky spetakov doskladat interier no este to chce kopec roboty
 ... este treba pozhanat nejake veci, ocalunit stropnicu, nahodit krytky spetakov doskladat interier no este to chce kopec roboty