Jasne ze Hajecek zaraba na zrazoch ze icb organizuje... vsak sa vozi na brutalnej 20 rocnej kare a popri tom si pripaluje 500 eurovky ked som s nim v Lozorne... tam ho vsetci poznaju ako nenormalneho zbohatlika co sa rano zobudi a nevie sa rozhodnut ci sa bude len tak povalovat alebo sa pojde previezt po okoli aby vsetci pukli od zavisti aky je lovaty...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
....
Sa treba trocha spamatat a byt rad ze sa najde jeden taky blazon ako je Filip ktory sa podujme na to aby sa stretli ludia a vybavi priestor, prezentacie roznych firiem, program atd... a ked sa mu vobec vratia naklady za to vsetko (telefon, prenajom, phm, cas atd...) tak moze hovorit o stasti kedze si pyta az 10 eur vstupne co je teda fakt polozka a ked sa nieco dodrbe na zraze tak mu tu daju vsetci fajnovo vyzrat...

sorry nie ze by ludia boli radi ze sa maju vdaka komu stretnut a nesediet na riti ale este kydaju ked sa nieco dodrbka... neleziem tu nikomu do riti ale ak by na takom niecom chcel Hajecek zarabat tak by musel byt dobry blazen... lebo tu v SR na tomto a pri niektorich clenoch ktory casto nemaju ani na plnu nadrz by toto bola cista strata...
sorry Filip ze som sa ti takto zasral do pribehu ale nedalo mi kedze aj mne sa nie vsetko pozdavalo na poslednom zraze ale nebudem to riesit kedze som rad ze vobec nejaky zraz bol a ze zorganizovat ho a vsetko okolo toho... smekam klobuk...