... všetko o BMW ...

... ci dymove alebo biele este uvidim ale kazdopadne nie oranzove
 ... ci dymove alebo biele este uvidim ale kazdopadne nie oranzove 

...
 ... 
  a hlavne moja neskonala tuzba mat opat RCcka prevladala viac a viac tak som si nasiel opat podobne kola ake som mal aj na prvnom coupecku a teda RC035/038 ... v podstate styling 5 z e34 v predu 8J et20 a v zadu 9J et22
  a hlavne moja neskonala tuzba mat opat RCcka prevladala viac a viac tak som si nasiel opat podobne kola ake som mal aj na prvnom coupecku a teda RC035/038 ... v podstate styling 5 z e34 v predu 8J et20 a v zadu 9J et22   ... boli povodne s ciernymi stredmi a srobikmi no ja som ich prestriekal do bielej perlete a zlate srobiky samozrejme zajebane limce krasne vylestil a vysledok je nenormalny
  ... boli povodne s ciernymi stredmi a srobikmi no ja som ich prestriekal do bielej perlete a zlate srobiky samozrejme zajebane limce krasne vylestil a vysledok je nenormalny   

predok je na max dole a zadok moze ist este 7mm ale vobec netreba ... samozrejme detaili ako su bocne listy, lista na kufor, stropnica, smerovky a ine blbosticky su uz nahodene ... este treba dat prahy na auto a v podstate som vybaveny
 predok je na max dole a zadok moze ist este 7mm ale vobec netreba ... samozrejme detaili ako su bocne listy, lista na kufor, stropnica, smerovky a ine blbosticky su uz nahodene ... este treba dat prahy na auto a v podstate som vybaveny   

Pekné to máš
 Pekné to máš 
 čím si leštil límce?
 čím si leštil límce? 

ja by som ešte skúsil zohnať veľké GT krídlo
  ja by som ešte skúsil zohnať veľké GT krídlo 
skoki napísal:teraz je to popičija by som ešte skúsil zohnať veľké GT krídlo
 keby som mal e36 to by bolo prvé čo by som riešil
  keby som mal e36 to by bolo prvé čo by som riešil