Kedze som alergicky na "asocialne siete" typu fasbuk, tak som aspon dostal moznost sa realizovat tu, dakujem
Takze rano som sa zobudil o 12:00, resp. ma zobudili sireny. Tak som vstal, po ceste do kuchyne ma chytil znamy pocit, tak som si spravil zastavku na hajzli. Tak neskutocne som sa vysral, bol zo mna uplne iny clovek. Smrdelo to strasne, ako keby tam tyzden hnila nejaka zdochlina, alebo to bolo hovno uz ked som to jedol. Skoda, ze som to hovno nestihol odfotit, ukazal by som Vam ho. Vysral som ho totizto SPECIALNE PRE VAS A TAKETO TEMY! Koho to zaujima, poslem do pm aj GPS suradnice toho hajzla, keby ste to chceli zazit tiez...
Aby som nebol OT, napisem aspon, co mam dnes v plane a suvisi to s mojim autom. Ak sa k tomu vecer dostanem, strhnem strop v garazi a zajtra ho nahradim OSB doskami a na to povrchovu upravu. Je to stary strop, klasika trstina a na tom pletivo a nahadzana omietka. V strede sa prevesil, tak sa bojim, aby mi nejebol na auto. Tak dufam, ze sa to podari, nech to konecne vyzera. Kto som nou zdiela pocit, ze musi nieco urobit, moze sa pridat