... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Streda, 21. Mája 2008, 00:29

Skor by som povedala, ze zeny su opatrnejsie a jemnejsie vodicky ako muzi. A prave preto sposobuju menej nehod ako chlapi - lebo ti maju vo vacsine radi adrenalinovu a nie vzdy bezpecnu jazdu.

Menej nehod sposobuju preto, lebo je percentualne vyrazne menej vodiciek ako vodicov, pravda je ze zavazne a smrtelne nehody vacsinou sposobuju chlapi prave kvoli tej adrenalinovej a nebezpecnej jazde, ktorej zeny az tak neholduju, zeny sa specializuju skor na mestske tukance, "nehody" pri parkovani, atd :D .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Streda, 21. Mája 2008, 09:05

Ja nevravim ze zeny soferuju nebezpecne. Ale preco MUSIA tolké STALE VYKECAVAT DO TELEFONU!!!! Fakt prisaham ze v 7mich z 10tich pripadov ked vidim zenu soferovat tak telefonuje! FAkt ma to velmi serie. Ja viem dobre jazdit ale aj tak ked idem telefonovat robim to ked stojim na cervenej alebo zastavim pri ceste.

Telefonovat pocas soferovania je k...a nebezpecne lebo sa clovek vobec nesustredi na nic ine len na telefonovanie.

Chlapi proste lepsie idu do zakrut, lepsie si vedia nadbehnut - zeny to casto tak zrezu tu zakrutu ze ked prichadzam z vedlajsej na miesto odkial mam davat prednost tak musim brzdit aby ta zenska odbacajuca z hlavnej nevrazila v mojom pruhu (na mojej strane vozovky) do mna čelne.
Lepsie parkuju
Lepsie cuvaju
Lepsie tocia volantom (neruckuju)
Lepsie pouzivaju spojku
Lepsie sa staraju o auta
Vedia ich aj opravit casto :)
Lepsie zvladaju stresove situacie a situacie v ktorych nastal necakany problem na vozovke
Casto su menej bezohladny (aj ked zeny su za volantom casto bezohladne skor z nevedomosti)
atď

Potom su vynimky ze su zeny co dobre jazdia a vsetky tie k tomu patriace veci a vynimky muzi co zas splnaju vacsinu alebo vsetky vyzsie vymenovane chyby.

Ale opakujem: Nerozdelujem to a urcite neodsudzujem zeny kvôli nejakym predsudkom. Su to len veci ktore som odpozoroval behom mojej soferskej praxe :)

Dalsia vec je, ze chyba je predovsetkym v sposobe výučby. Autoškoly svojich študentov rychlo naucia pouzivat auto ale nenaucia ich jazdit. Myslim ze mnohe zeny/dievcata by aj chceli lepsie vediet soferovat ale nema ich to kto naucit :) (výzva pre chlapov:)))

90% zien nema ani vztah k autam a beru to iba ako nutnost v zivote a preto ani necitia potrebu sa v tom zdokonalovat(?).

Su kludne ochotne ist po dialnici 60 a myslia si ze to je v poriadku lebo ved idu bezpecne = pomaly :D To napriklad chlap nespravi pokial nema vek 70+ :lol:

Hehe pokial ide o mna, ked pride cas vodicaku pre moju priatelku, naucim ju vsetko co budem schopny tak ako to najlepsie viem. A bude to vediet perfektne. Sama bude nadavat na ine zeny na ceste :lol: :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Mája 2008, 09:38

:lol: heh pekný príspevok... s väčšinou súhlasím.
ženy nemajú taký vzťah k autám (väčšina žien) berie ho ako dalšiu bežnú vec v živote. pre nás auto znamená trošku viac 8) čo sa jazdenia týka, videl som prípady... ženská stála v meste na vedlajšiej a dávala prednosť... auto dobre že nie 0,5 km odtial ale radšej počkala.. pre istotu 3metre od križovatky :lol: noo ale moju som už čo-to naučil zo šoférovania...našťastie aj rada umýva a upratuje auto.. to sa mi celkom páči :lol:

WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Streda, 21. Mája 2008, 09:39

Ja budem tiez len pisat z mojich skusenosti. Goose ma pravdu v tych bodoch co pisal.

Napr. Moja sestra :smile: ma peugeot 206. Ako je ten kopec smerom do Prievidze od Zvolena, tak tam zastavila v strede cesty pri tej odbocke na mohilu alebo co to je. Otvorila telefon a zacala telefonovat. Za nami sa rutilo pätkove cierne BMW. Ktore zacalo tak brzdit, ze mu kolesa pistali. Sestra v momente ako to pocula, tak stuhla prestala rozpravat a ostala mrtva :). Nic nepsravila. Mali sme stastie v tom, ze bola dalej od zvodiel a to Bawo sa tadial preklzlo :smile: . Raz nedala prednost na benzinke lebo sa zahovarala ako isiel hore benzin v Rakusku. Budis :D ubrzdila to na mokrej vozovke.
V Nemecku si trtulila po namrznutej ceste. Dostala smyk, ale zvladla riadenie 8). Ale podla mna nejazdi az tak zle.

Mojmu kolegovi rozbili zadok kvoli zene. v BB na stvorprudovke. Zena pred nim si kludne zastavila, aby si mohol jej syn vystupit z auta. Kolega stihol ubrzdit, ale ten co isiel za nim, uz neubrzdil. Najlepsie bolo na tom to, ze pani si z auta vystupila, prisla k kolegovi, povedala: "prepacte". Sadla do auta a odfrcala prec. Ani ju to nesralo :roll:

No mozem povedat, ze zena od ktorej som kupoval BMW na moj vkus vedela jazdit, dokonca sa mi zdalo, ze to bol pirat na cestach :twisted: . Este ked som ho kupoval, tak nam jedna baba nedala prednost a vliezla nam na hlavnu. Som si myslel, ze bude treba zavolat lekara, co ostala bleda a tvrda ako poleno :oops:
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw
Kraj: Žilinský

Streda, 21. Mája 2008, 13:15

Uplne suhlasim s tym, ze niektore baby by aj chceli lepsie soferovat, ale nema ich to kto naucit.
Ja som sa ucila jazdit na starej 120tke, podotykam ze na moju iniciativu, moj vtedajsi priatel bol hrozny nervak - nechal ma na letnych gumach rozbiehat sa v kopci, ktory bol cely zladovately... vtedy som chytila soky a mala som odpor k soferovaniu. Odpor a hlavne velky strach.
Velmi som si priala vediet dobre jazdit, obdivovala som kamosov ako pekne pracuju so spojkou (mne to na 120 hucalo vzdy ako keby mal motor vyskocit :) - som taky technickejsi typ ako vacsina mojich kamosiek, viem ako funguje motor, naco je spojka, prevodovka atd. To som sa naucila sama... lebo v autoskolach sa to baby len biflia. Ale ten strach nie a nie prekonat.....

Az som si pred troma mesiacmi zadovazila svoje prve auto - bmw E46 320d. Na zaciatku mi nebolo vsetko jedno, aj ked sa mi este stane, ze urobim par chybiciek, ale - som na seba pysna, pretoze som svoje strachy prekonala a ziskala som istotu.
Tak ja len tolko. :D :D :D :D :D :D :D
E46 - M47

WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Streda, 21. Mája 2008, 13:30

Škodovečka v zime je dobra škola :wink:
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

GOOSE

Streda, 21. Mája 2008, 13:39

Hmm pekný príspevok. Takých dievčat by sme tu mali mať viac :wink:

Moja priatelka mi velmi pomaha s autom. A vidim ze ju to bavi. Dufam ze sa mi podari aby aj ona mohla mat svoje bmw. Nejaku 36ku aspon.

Moc sa na to tesim. Asi viac ako ona :)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Mimo

Streda, 21. Mája 2008, 13:53

:D aj moja by prijala 36ku.. vraj by stačil kompaktík ale ež keď jej nechám moje tak bude len rada :lol:

ale aj moja rada pomáha pri fušovaní 8) asi aj ju to baví, čo je dobre :twisted:

GOOSE

Streda, 21. Mája 2008, 13:56

Hehe počuj inak kedy to maju tie naše slečny zraz? :lol:

Mimo

Streda, 21. Mája 2008, 14:01

:lol: pozerám,že sú asi nejaké rovnaké tie naše slečny :roll: až sa mi to nelúbi.. búhví čo chystajú.. moja je tajnostkár...

Pežot

Streda, 21. Mája 2008, 14:12

Mimka o tom, že to hučí (resp. hučalo) sa báť nemusíš. Ja sa tak na Lade rozbieham stále, lebo tá kua dvojfarebná modrá sa na nízkych otáčkach zakucká a ani za kkt sa pohnúť .. takže natlačiť tam veľa plynu a potom to ide jak drak.

Však Goose v Juri jak ostal na semafore s tou X5 :lol: :lol: a ja som ostal za Goosom :lol: :lol: :lol:

GOOSE

Streda, 21. Mája 2008, 14:21

Podla mna si kupia 36ku abudu jazdit bez nas :lol: :lol: :lol:

Pežot

Streda, 21. Mája 2008, 14:25

GOOSE napísal:
Podla mna si kupia 36ku abudu jazdit bez nas :lol: :lol: :lol:

Spoja sily a budú sa vyvážať na E38 :lol: :lol: :lol: :lol:

Mimo

Streda, 21. Mája 2008, 14:40

:roll: no minule ako sme boli v bawarii tak pozerala po novej trojke.. sedan jej akosi padol do oka :shock:

Pežot

Streda, 21. Mája 2008, 14:50

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: šak má ešte čas, či už budeš o nejaký ten melón ľahší??? Však predsa len patríme medzi zbotlíkov na drahých autách :lol: :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných