... všetko o BMW ...
mimka napísal:Pežot...
este som zabudla, ze ta 120tka bola taka vytunovana, ze ked som vytiahla kluc zo zapalovania, tak furt isiel motor .... sakra, proste ona mala svoj svet![]()
![]()
![]()
![]()
mimka napísal:Pežot...
este som zabudla, ze ta 120tka bola taka vytunovana, ze ked som vytiahla kluc zo zapalovania, tak furt isiel motor .... sakra, proste ona mala svoj svet![]()
![]()
![]()
![]()
GOOSE napísal:Ja nevravim ze zeny soferuju nebezpecne. Ale preco MUSIA tolké STALE VYKECAVAT DO TELEFONU!!!! Fakt prisaham ze v 7mich z 10tich pripadov ked vidim zenu soferovat tak telefonuje! FAkt ma to velmi serie. Ja viem dobre jazdit ale aj tak ked idem telefonovat robim to ked stojim na cervenej alebo zastavim pri ceste.
Telefonovat pocas soferovania je k...a nebezpecne lebo sa clovek vobec nesustredi na nic ine len na telefonovanie.
Chlapi proste lepsie idu do zakrut, lepsie si vedia nadbehnut - zeny to casto tak zrezu tu zakrutu ze ked prichadzam z vedlajsej na miesto odkial mam davat prednost tak musim brzdit aby ta zenska odbacajuca z hlavnej nevrazila v mojom pruhu (na mojej strane vozovky) do mna čelne.
Lepsie parkuju
Lepsie cuvaju
Lepsie tocia volantom (neruckuju)
Lepsie pouzivaju spojku
Lepsie sa staraju o auta
Vedia ich aj opravit casto :)
Lepsie zvladaju stresove situacie a situacie v ktorych nastal necakany problem na vozovke
Casto su menej bezohladny (aj ked zeny su za volantom casto bezohladne skor z nevedomosti)
atď
Potom su vynimky ze su zeny co dobre jazdia a vsetky tie k tomu patriace veci a vynimky muzi co zas splnaju vacsinu alebo vsetky vyzsie vymenovane chyby.
Ale opakujem: Nerozdelujem to a urcite neodsudzujem zeny kvôli nejakym predsudkom. Su to len veci ktore som odpozoroval behom mojej soferskej praxe :)
Dalsia vec je, ze chyba je predovsetkym v sposobe výučby. Autoškoly svojich študentov rychlo naucia pouzivat auto ale nenaucia ich jazdit. Myslim ze mnohe zeny/dievcata by aj chceli lepsie vediet soferovat ale nema ich to kto naucit :) (výzva pre chlapov:)))
90% zien nema ani vztah k autam a beru to iba ako nutnost v zivote a preto ani necitia potrebu sa v tom zdokonalovat(?).
Su kludne ochotne ist po dialnici 60 a myslia si ze to je v poriadku lebo ved idu bezpecne = pomalyTo napriklad chlap nespravi pokial nema vek 70+
![]()
Hehe pokial ide o mna, ked pride cas vodicaku pre moju priatelku, naucim ju vsetko co budem schopny tak ako to najlepsie viem. A bude to vediet perfektne. Sama bude nadavat na ine zeny na ceste![]()