... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Mája 2008, 14:55

:lol: no, radšej počkáme... nech to nerozbije :roll: lebo šak rozbiť milion no nič moc .. jedine že by si to velmi zaslúžila 8)

Pežot

Streda, 21. Mája 2008, 15:43

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ešte je šanca spraviť facelift na E36 :lol: :lol: :lol:

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw
Kraj: Žilinský

Streda, 21. Mája 2008, 22:29

GOOSE napísal:
Podla mna si kupia 36ku abudu jazdit bez nas :lol: :lol: :lol:

Alebo si kupia take ako mam ja a budeme jazdit vsetky tri a budeme robit statistiky zenam, ktore vedia jazdit na peknych autach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E46 - M47

mimka

Streda, 21. Mája 2008, 22:30

Pežot...

este som zabudla, ze ta 120tka bola taka vytunovana, ze ked som vytiahla kluc zo zapalovania, tak furt isiel motor .... sakra, proste ona mala svoj svet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E46 - M47

slamec

Streda, 21. Mája 2008, 22:37

100% musím súhlasiť s Goose-m

a aj s tým, že výnimky potvrdzujú pravidlo

osobne poznám tri "ženy" čo by schovali do vrecka nejedného muža :lol:

mimka

Streda, 21. Mája 2008, 22:40

slamec napísal:
100% musím súhlasiť s Goose-m

a aj s tým, že výnimky potvrdzujú pravidlo

osobne poznám tri "ženy" čo by schovali do vrecka nejedného muža :lol:

A my ich pozname tiez? :lol: :lol: :lol:
E46 - M47

slamec

Streda, 21. Mája 2008, 22:49

mimka napísal:
A my ich pozname tiez? :lol: :lol: :lol:
jednu isto zo stretiek a tie dve nie, no "TY" môžeš byť ďaľšia čo presvedčí o opaku :lol:

Pežot

Štvrtok, 22. Mája 2008, 14:35

mimka napísal:
Pežot...

este som zabudla, ze ta 120tka bola taka vytunovana, ze ked som vytiahla kluc zo zapalovania, tak furt isiel motor .... sakra, proste ona mala svoj svet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poznáme, kamoš má 500vku fiata a ten štartuje bez kľúčika :lol: :lol: :lol: (ťahový štartér) ...
I tak je to dosť podivné :lol: :lol: :lol:

Ako si potom vypínala motor?

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Mája 2008, 14:46

mimka napísal:
Pežot...

Toto mal aj kamarat na Nisane pickup :) A otackomer skakal ako splaseny :D
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

luciq

Štvrtok, 22. Mája 2008, 15:21

GOOSE napísal:
Ja nevravim ze zeny soferuju nebezpecne. Ale preco MUSIA tolké STALE VYKECAVAT DO TELEFONU!!!! Fakt prisaham ze v 7mich z 10tich pripadov ked vidim zenu soferovat tak telefonuje! FAkt ma to velmi serie. Ja viem dobre jazdit ale aj tak ked idem telefonovat robim to ked stojim na cervenej alebo zastavim pri ceste.

Telefonovat pocas soferovania je k...a nebezpecne lebo sa clovek vobec nesustredi na nic ine len na telefonovanie.

Chlapi proste lepsie idu do zakrut, lepsie si vedia nadbehnut - zeny to casto tak zrezu tu zakrutu ze ked prichadzam z vedlajsej na miesto odkial mam davat prednost tak musim brzdit aby ta zenska odbacajuca z hlavnej nevrazila v mojom pruhu (na mojej strane vozovky) do mna čelne.
Lepsie parkuju
Lepsie cuvaju
Lepsie tocia volantom (neruckuju)
Lepsie pouzivaju spojku
Lepsie sa staraju o auta
Vedia ich aj opravit casto :)
Lepsie zvladaju stresove situacie a situacie v ktorych nastal necakany problem na vozovke
Casto su menej bezohladny (aj ked zeny su za volantom casto bezohladne skor z nevedomosti)
atď

Potom su vynimky ze su zeny co dobre jazdia a vsetky tie k tomu patriace veci a vynimky muzi co zas splnaju vacsinu alebo vsetky vyzsie vymenovane chyby.

Ale opakujem: Nerozdelujem to a urcite neodsudzujem zeny kvôli nejakym predsudkom. Su to len veci ktore som odpozoroval behom mojej soferskej praxe :)

Dalsia vec je, ze chyba je predovsetkym v sposobe výučby. Autoškoly svojich študentov rychlo naucia pouzivat auto ale nenaucia ich jazdit. Myslim ze mnohe zeny/dievcata by aj chceli lepsie vediet soferovat ale nema ich to kto naucit :) (výzva pre chlapov:)))

90% zien nema ani vztah k autam a beru to iba ako nutnost v zivote a preto ani necitia potrebu sa v tom zdokonalovat(?).

Su kludne ochotne ist po dialnici 60 a myslia si ze to je v poriadku lebo ved idu bezpecne = pomaly :D To napriklad chlap nespravi pokial nema vek 70+ :lol:

Hehe pokial ide o mna, ked pride cas vodicaku pre moju priatelku, naucim ju vsetko co budem schopny tak ako to najlepsie viem. A bude to vediet perfektne. Sama bude nadavat na ine zeny na ceste :lol: :lol:

no pekne si to zhrnul .. musim suhlasit .. este ze sa citim byt vynimkou co sa tyka vecsiny tych bodov :wink:
co sa tyka telefonovania, tak to je asi choroba tejto doby, vidim aj chlapov aj baby a vytaca ma to tiez .. mne vadi aj hudba v aute ale to uz je o inom :)
a pravda, treba si naucit tie baby, mna si marosko naucil a teras sa nemusi vobec bat mi dat do ruky hociktore svoje afto :smile:
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

mimka

Štvrtok, 22. Mája 2008, 16:32

Pežot napísal:
Poznáme, kamoš má 500vku fiata a ten štartuje bez kľúčika :lol: :lol: :lol: (ťahový štartér) ...
I tak je to dosť podivné :lol: :lol: :lol:

Ako si potom vypínala motor?

Nooo... ona sa zvykla sama vypnut kym som si z nej povytahovala vsetky veci. :lol: :lol: :lol: :lol:
E46 - M47

Pežot

Štvrtok, 22. Mája 2008, 16:39

Šak vytiahneš kábel z rozdeľovača a už nepôjde :lol: :lol: :lol:

mimka

Štvrtok, 22. Mája 2008, 16:40

Pežot napísal:
Šak vytiahneš kábel z rozdeľovača a už nepôjde :lol: :lol: :lol:

Pežot - skodovica je uz v srote, teraz taketo haluze neriesim :lol: :lol: :lol: :lol:
E46 - M47

Pežot

Štvrtok, 22. Mája 2008, 17:01

Ale musíš uznať, že s tými starými autami je haluz .. nikdy nevieš čím ťa prekvapia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mimka

Štvrtok, 22. Mája 2008, 21:22

Pežot napísal:
Ale musíš uznať, že s tými starými autami je haluz .. nikdy nevieš čím ťa prekvapia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JJ suhlasim, podla mna je najlepsia skola ucit sa na 120 jazdit... ked presadnes do novsieho auta, uz mas pocit akoby si isiel v lietadle pomaly :lol: :lol: :lol: :lol:
E46 - M47

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných