... všetko o BMW ...
... Krásne zástupi DEB1LOV (v počte 7 poznámka autora) som povedal DOSŤ ... Auto som zobral ja za smiešnu sumu podojenej E36 (veď sme rodina nebudeme si tu klamať) A od včera som sa hrdo previezol na ako to radi nazývate aute s dušou ? (teda old/gen ?) ... Má svoje muchy ale to doladím v priebehu tohto mesiaca ...
radost citat... ale asi prvy pribeh kde bude prosba o fotky exterieru a nie interieru jkk napísal:=D> radost citat... ale asi prvy pribeh kde bude prosba o fotky exterieru a nie interieruvela stastnych km bez nehodu a zabiek
fox1k napísal:tie Esence-ove príbehy, kvôli takýmto ľudom radosť otvárať denne bmwklub.sk
Peto24 napísal:toto je čítanie , bmw blog
Maco napísal:Pista ty vzdy vies niecim prekvapitSom rad ze si sa znova vratil konecne tu bude co citat
![]()
Ale zdrbat ta musim, ty musis mat vzdy daco extra, to co je za tie sedacky??? To ste davali calunit ci origo?
![]()
![]()
Neblazni, toto uz davno niesu auta s dusou... Tie boli do 98Ta old gen sere aj mna ale vybyvam a kupim lepsejse
![]()
K tym PDC senzorom, cislo 66 21 6 902 182 do juna 02 boli vsetky toto cislo. Jazdene mas dost risk to by som asi neriesil aj ked ja som mal stastie...
K tomu senzoru opotrebenia, netreba kupovat brzdy, staci len ten kablik, to je cely senzor, zastrci sa do platniciek a ficis, stoji to cca 7e :)
Ako vzdy buem cumakovat tento tvoj pribehDufam ze skocis na Nivu :)
jararak napísal:Akoze caro a lesk to este ma, ale ides dole, to si asi spohodlnel u toho medveda :)
mato ti napisal co mas robit s cidlami, ja ti viac asi neporadim.
ako vnimas tych 135kw? mne to prislo strasne udychane, ked to porovnam s mojou 530d tak to je brtualne trapenie toho motora.
ak pojdes na Nivu, tak mozno by som sa aj stavil
(motor 5,0i u F01 NIKDY, NIKDY, NIKDY, kto to kúpi berte si rovno lano na krk k povinnej výbave hellrider napísal:ako pisali chalani predomnou... zas bude radost to tu citat... verim ze miestni odbornici ta tentokrat neodradia... ten posledny epos som si ani nestihol precitat a bol prec.
Drzim palec s autickom, mozno dobra rada, mrkni si do nadrze ci tam nemas nejaky bordel v podobe kovovych pilin... len tak, pre istotu, usetris si kopu starosti
A príbeh bude značne dopĺňaný o zaujímavé udalosti, jak v rámci automobilu /ov
tak bežných vtipne podaných variácii dnešnej doby
ViktorDDD napísal::thumbup:
mne sa na tvojich príbehoch, resp. románoch páči hlavne to, že sa k veciam staviaš viac objektívne ako polka klubu dokopy, je jedno či presadáš do starého alebo nového bmw, alebo inej značky, je vidieť že sa chceš podeliť o zážitky, skúsenosti, pocity z daného auta s ľuďmi ktorý tu ešte za niečo stoja, a nie je to len o vyťahovaní sa typu "kto ho má väčšieho" atď. ako v drvivej väčšine prípadov
a či budeš niekedy jazdiť na hociakom bmw, mercedese, žiguláku, V3s, raketopláne, vždy bude pre mňa čítanie tvojich príbehov príjemne strávený čas
" To je taká rada ako keď nezamestnanému pomôžeš pri hľadaní práce vetou "Hľadaj veď určite nájdeš" ... /No tak to si mu teda pomohol "You Are GENIUS" jararak napísal:viktor, v jeho pripade ide o novely - v preklade poviedky, roman by to bol ak by bolo sucastne vela postav, viac dejov, z mojho pozorovania zatial vyplinulo, ze stevo uziva (ohovara) jedno auto a vystupuje malo postav, rekord zatial 7 ked ratam toho chalana co natlacil favorit do jeho 7er, 4cuzi ako osadenstvo, jeho polovicka, pes a on ako poviedkar :)
tomikelly napísal:No Pišta gratulujem a teraz keď máš tú e53 tak ako píše Jaro treba prísť na Nivu od tej Sklabinej sa nám nepodarilo hodiť žiadny meeting
LOKI napísal:welome back in da CLUB![]()
tie sedacky su fakt zvlastne...ale asi dorobene kvoli ne-vyhrevu ?
palzo napísal:Aha dalsia X5 ale neni to V8 ako tu uz v poslednej dobe na klube je bezne :)
Inac ako Jaro pisal, ze ta 135kw je tak trosku trapenie, jazdit s tym viem, ale neni to ziaden pretekar, za kazdym ked som siel v neakej X5 co mala V8 (ci uz 4.4,4.6is alebo 4.8is) mi to sposobilo viacej usmevu a radosti z jazdy a prislo mi to lepsia volba ako tato 135kw 3.0D..
Inac chvalim pekna X5