... všetko o BMW ...

po dlhom čase sa mi splnil sen na klube som už dost dlho  stale som chcel baworaka ale ako prve auto som mal rover-nech odpočiva v pokoji
  po dlhom čase sa mi splnil sen na klube som už dost dlho  stale som chcel baworaka ale ako prve auto som mal rover-nech odpočiva v pokoji  a ako druhe som mal mercedes w210 280 V6 4-matic  čim sa aj začina pribeh sedmy.S medvedom som bol spokojny ale furt som tužil po sedme jedneho dna som išiel k znamemu  striekat dodavku a čo nevidim v rohu opustena e32 hned som sa začal vypytovat slovo dalo slovu a bola moja
 a ako druhe som mal mercedes w210 280 V6 4-matic  čim sa aj začina pribeh sedmy.S medvedom som bol spokojny ale furt som tužil po sedme jedneho dna som išiel k znamemu  striekat dodavku a čo nevidim v rohu opustena e32 hned som sa začal vypytovat slovo dalo slovu a bola moja  je to skor uloženka dlho stala  ma najazdenych 135 000 KM overenych podla vin.Vybavu to ma dost slušnu akurat že auto  štartuje ale nenabehlo kupil som nove čerpadlo tak piatok uvidim  ešte ma trapia sedačky  čo je vraj u e32 bežne že jeden bok je viac nakloneny potom šiber sa uplne neotvara a neviem prečo to ma predface masku  a majitel mi tvrdi že vraj je to pancier  neviem. Zatial som objednal nove gumy,čerpadlo,a baterku.Zatial len fotka v nalezovom stave. Beriem to tak že som zachranil časom peknu e32-ku.auto ma pdc-nivo.
 je to skor uloženka dlho stala  ma najazdenych 135 000 KM overenych podla vin.Vybavu to ma dost slušnu akurat že auto  štartuje ale nenabehlo kupil som nove čerpadlo tak piatok uvidim  ešte ma trapia sedačky  čo je vraj u e32 bežne že jeden bok je viac nakloneny potom šiber sa uplne neotvara a neviem prečo to ma predface masku  a majitel mi tvrdi že vraj je to pancier  neviem. Zatial som objednal nove gumy,čerpadlo,a baterku.Zatial len fotka v nalezovom stave. Beriem to tak že som zachranil časom peknu e32-ku.auto ma pdc-nivo. 

Paráda vela štastia pri záchrane vyzerá velmi pekne
 Paráda vela štastia pri záchrane vyzerá velmi pekne Dvojite okna vsak mozes mat.. Nie su vsak nerozbitne (skor este viac rozbitne) ale sluzia ako izolacia zvuk/teplo a hlavne sa nezahmlievaju.
  Dvojite okna vsak mozes mat.. Nie su vsak nerozbitne (skor este viac rozbitne) ale sluzia ako izolacia zvuk/teplo a hlavne sa nezahmlievaju. 

vitáme ťa medzi nami 32kármi, vypadá to na pekný kúsok, skús nám priblížiť výbavu a tiež prosím vela vela fotiek. Držím palce v štartovaní, nech poslúcha
  vitáme ťa medzi nami 32kármi, vypadá to na pekný kúsok, skús nám priblížiť výbavu a tiež prosím vela vela fotiek. Držím palce v štartovaní, nech poslúcha  

starynovy napísal:Dopln nejake fotky, tieto E32 su ako E34 v dokonalosti, keby tam bol diesel uz ju mam.

vybavu vypišem z vin onedlho
   vybavu vypišem z vin onedlho   a ta maska to je  mi jasne že to bolo menene ale zaujimalo by ma prečo kedže auto nebolo burane ani nič a karoseria okrem par preliačenin a popraskanemu laku možem povedat že je v 100% stave hrdzu som hladal ale marne
  a ta maska to je  mi jasne že to bolo menene ale zaujimalo by ma prečo kedže auto nebolo burane ani nič a karoseria okrem par preliačenin a popraskanemu laku možem povedat že je v 100% stave hrdzu som hladal ale marne   čo o byvalom medvedovi nemožem povedat tam jej bolo na rozdavanie
  čo o byvalom medvedovi nemožem povedat tam jej bolo na rozdavanie  pandt som zo sečoviec ale do mi chodim kazdy den do školy aj fitka  cez leto som ta videl viackrat  stale som si vykrucal krk
 pandt som zo sečoviec ale do mi chodim kazdy den do školy aj fitka  cez leto som ta videl viackrat  stale som si vykrucal krk  keby niekto mal doma ten plasotvy kryt motora a  masku a kapotu nech da vediet dik
 keby niekto mal doma ten plasotvy kryt motora a  masku a kapotu nech da vediet dik