viem viem vyzera to blbo ale aj nato myslim stredu mi dojdu sučiastky kedze boli sviatky a pustim sa do toho snad to pomože musel som to prezut lebo stare gumy boli vylezane popraskane
tak tu su fotky akurat ho zajtra este umyjem lebo na foto vyzera špina skor ako hrdza sedadla som už spravil sice som nato musel prist ale uz je to ok chcem sa spytat nema niekto nahodou na spolujazdcovu sedačku ovladanie na sedadlo na ele. lebo moj som rozobral a povyskakovali mi pruziny a zlozit to naspät
piici, ked kukam na tu EČV to bude dobrá motanica papierova. Chalanisko co ma tu široku kapotu pre teba ma aj el. ovladanie na komfort sedačky. oplatí sa ti do toho liať peniaze?
diky za odradzanie ako vieš od koho beriem kapotu hm? a prečo motanica nechapem ved v piapieroch je normalne m60B30 takze nechapem? a bola tam akurat menena kapota s maskou
normalne mam nerva teraz ako sory ak sa mylim ale v piapieroch je to čo ma byt 730 M60 aj rok sedi z oknami secko akurat sa mylis mozno koli tej maske a kapote