... všetko o BMW ...
 EML maju novsie m30 a V12stky. Cize tam bude daky elektricky mismas ako budiky z ineho auta alebo tam mas m30 pod kapotou
  EML maju novsie m30 a V12stky. Cize tam bude daky elektricky mismas ako budiky z ineho auta alebo tam mas m30 pod kapotou   

eml nesvieti uz si asi nahovaram :/  teraz auto uz preistotu ani nenabehne  neska rano ešte nabehlo  aj to  motor sa triasol dym neskutočny  ze skusim sa pohnut dam r v pohode idem dozadu dam D pridam plyn auto sa trasie dusi  nejde do otačok to iste na volnobehu idem pridat plyn auto sa trasie nejde do otačok skape    utorok  pride stryko ma diagnostiku rozumie sa tiež tak spojime hlavy a snad niečo spravime                   inač auto sa mi velmi pači ale čo ztoho že zatial stoji
 eml nesvieti uz si asi nahovaram :/  teraz auto uz preistotu ani nenabehne  neska rano ešte nabehlo  aj to  motor sa triasol dym neskutočny  ze skusim sa pohnut dam r v pohode idem dozadu dam D pridam plyn auto sa trasie dusi  nejde do otačok to iste na volnobehu idem pridat plyn auto sa trasie nejde do otačok skape    utorok  pride stryko ma diagnostiku rozumie sa tiež tak spojime hlavy a snad niečo spravime                   inač auto sa mi velmi pači ale čo ztoho že zatial stoji  diky za podporu
 diky za podporu 

srandičky tak samozrejme ze stalo zato lebo ze vraj nestartovalo ale mna auto skoro nič nestalo takze sa mi to oplati spojazdnit teraz k veci cele zle asi
 srandičky tak samozrejme ze stalo zato lebo ze vraj nestartovalo ale mna auto skoro nič nestalo takze sa mi to oplati spojazdnit teraz k veci cele zle asi  dam dole cievky  a bum cievky cele od vody či oleja  8 valec sviečka zaplavena nevidno ju  takze samozrejme ze auto nestartuje lebo voda je vodiva a nemalo iskru   dufam ze bude stačit pretesnit veko ventilov
 dam dole cievky  a bum cievky cele od vody či oleja  8 valec sviečka zaplavena nevidno ju  takze samozrejme ze auto nestartuje lebo voda je vodiva a nemalo iskru   dufam ze bude stačit pretesnit veko ventilov 

a potom nech to vrciiiiiiiii
  a potom nech to vrciiiiiiiii