óó vitaj vitaj! Vyzera to na slusny zaklad ked si spomenul nejake nivo, PDC tak som zvedav co bude dalej :)
Pancierove si nemyslim ze to bude lebo to by ten 3l neutiahol

Dvojite okna vsak mozes mat.. Nie su vsak nerozbitne (skor este viac rozbitne) ale sluzia ako izolacia zvuk/teplo a hlavne sa nezahmlievaju.
Ten predok bol asi daky meneny lebo henty naduchy derave mali 740+ a trojlitre mali len take lizatka bez dier toho isteho tvaru. Opravte ma ak sa to dalo neako individualne doobjednat na 3l.
Ladviny a kapota asi su druhe lebo co som cital, v tej dobe to bolo poznavacie znamenie ze v aute je V8 (radove 6 sa vraj stale robili s uzkymi ladvinami aj ked uz bol facelift na svete) zase ma opravte ak sa mylim tiez len citam na nete nezil som v tej dobe
Ked pises ze jedna strana sedacky je krivo, mas asi elektriku a tam je to bezne. Jednu stranu ovlada priamo motor a druha je ovladana cez take tiahlo v bowdene co sa toci. Bowden je gumeny a za to storocie co tam uz je sa natiahne a to tiahlo vypadne z unasaca v motore.. To je cely problem vacsiny sedaciek treba len skratit ten gumeny bowden.. hlavne sa pritom neminu ziadne peniaze to je na tom uzasne