... všetko o BMW ...
 nenechaj sa odradiť aj mne tu hovorily či sa mi oplatí dávať dokopi svoju e36 a dávam ju pomáličky
  nenechaj sa odradiť aj mne tu hovorily či sa mi oplatí dávať dokopi svoju e36 a dávam ju pomáličky 
											 skladal som ti ju z auta
 skladal som ti ju z auta 

nesedí pdc, smerovky, edc, asc, seitlichrollo, zadne rollo, vela vela veci
 nesedí pdc, smerovky, edc, asc, seitlichrollo, zadne rollo, vela vela veci 

štítky ti budú sedieť, predpokladám, že je to robota ešte z čias ked sa to oplatilo robiť tak to bude všetko spravené dobre. Zistiť to je možné ak dáš dole kúrenie ( čo je nezmysel).
  štítky ti budú sedieť, predpokladám, že je to robota ešte z čias ked sa to oplatilo robiť tak to bude všetko spravené dobre. Zistiť to je možné ak dáš dole kúrenie ( čo je nezmysel). 
											 ale  vyzera dobre zaklad mas pekny tak len to dotiahnut dokonca. uz to startuje
  ale  vyzera dobre zaklad mas pekny tak len to dotiahnut dokonca. uz to startuje 

aj ked som sa zlakol ked si to kobrakai napisal
 aj ked som sa zlakol ked si to kobrakai napisal  ale aj tak diky ti, maš umna flašu na zraze
 ale aj tak diky ti, maš umna flašu na zraze 

ci?
  ci? 
											 uzavieram tuto temu   dakujem
  uzavieram tuto temu   dakujem samozrejme s rozumom po financnej stranke ako tu bolo spomenute.
 samozrejme s rozumom po financnej stranke ako tu bolo spomenute.