... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
banned
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Ceny aut v bazare

Streda, 18. Septembra 2013, 12:17

Tak chlapci, jednoducho ma svedomie nepusti a musim napisat, nie som jediny, ktoremu postal mozog nad tymto ked to v predaji otvoril.

Zaroven,

nechapem, preco by tu nemohla byt tema, ktora komentuje dianie v bazare, ked sa pise do topicu predajcu, je zle, kazdy nadava na kazdeho. Ked tu bude tema v ramci slusnosti, myslim, ze admin ju nema dovod zmazat.

Narazam na: predaj-auta-bmw/e36-323i-limousine-s-m-paketom-t83431.html

auto pekne, cena 6000e, poplatok 657+400e = vyse 1000, z BA do munchenu je to 500km, na otocku 100e + JEDLO :lol: ako tu niekto pisal :D

Za 7000e dostane clovek zachovalu e36, v povodnom stave, ktora bez znizenia vyzera pri najmensom ako 105L = neviem ci to len fotka je taka, ze auto je naklonene dozadu, alebo ma v kufri nejake svestky, vyzera to hrozne... Aby som pripomenul, bavime sa o 17 rocnom aute, ktoremu taha na 20 rokov.

Keby uz hned hladam LIMO v mpackete s tymto motorom, ako predavajuci povedal, ze to nie je take jednoduche, tak si pochopitelne pozriem nemecky trh, ktory je niekolkonasobne vacsi oproti nasmu a jednoducho je tam vacsi vyber, vypluje medzi prvymi tuto ponuku:323i mpacket - okrem cinskych svetiel, ktore ozaj drobne, je auto origo v packete, rovnaky rok, motor, pise, ze plne pojazdne, mpack. sedacky... Ja myslim, ze 1200 a 6000e je 5000e rozdiel, a za 5000e z toho musim spravit cukor, ze koniec a mam defacto nove auto. Urcite za 1200e nebude auto nove, ale majitel pise, ze motor prevodovka je OK, takze s investiciou je nutne ratat, to je dufam jasne, pri takej cene.

tato je uz krajsia, kilometre sa podobaju tomu, ktore je v predaji, tiez mpacket zvnutra aj zvonka, vyzera slusne.

Dalsie ponuky davat nebudem, staci kuk sem, cely zoznam aut, ktore by mali mat mpacket a 323i motor.

Cele mi to pripada tak, ze majitel to pred nejakym casom kupil povedzme za 3000e = dalsich 2000e do toho nasypal a este nieco si chce odlozit na kafe, no neviem ludia, netreba to s tym fetom prehanat a plieskat skoro 20 rocne neprihlasene auta na net.

Mozno si ho majitel na tolko ceni, ale to kde sme, ked je na mobile.de medzi najdrahsimi on, to co to je, zo zlata ta kara?

Dalsi dokaz toho, ze kilometre neznamenaju nic je, ze natlacil kopu penazi do inspektion 2 prehliadky ked pomenil cely podvozok, jasne, teraz napise, ze to nebolo nutne menit, ale dal to pre istotu menit. Jednoducho kazda gumova cast, ktora ma viac ako 10 rokov a je aktivna na aute - silentblok, prachovka a pod. ma svoju zivotnost napr. tych 10 rokov a ked ma auto malo km, byt original, neznamena, ze nepotrebuje investiciu, castokrat vyssiu, nez si mnohi z vas vedia predstavit. Kludne by som sa viac km nebal, ak je dobre odservisovane, ale toto je naozaj ulet a mega priestrel s tou cenou. Nepredajne tu, nemecku, cesku alebo kdekolvek inde. Za to si kupim min. 2ks takeho.
banned... ...connecting people :)

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Re: Tvoj tatko #2

Streda, 18. Septembra 2013, 12:24

Ty si blazon chlape :D a s tym popisom si zabil v profile

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 18. Septembra 2013, 12:30

naco sa vobec nad tym rozculujes? v pravidlach je pisane jasne:
 to ako si predávajúci nastaví cenu je jeho vec. Je absolútne vecou každého jedného predávajúceho, na akú sumu si cení svoj majetok. Či je táto auto za tú cenu predajné, alebo nie, to je druhá vec. Preto sa zdržte komentárov na cenu. 

je to absolutne jeho vec, ze prestrelil cenu. staci mu to napisat raz a hotovo. ak ju bude mat doma rok tak ju bude mat doma rok.
a mozno sa najde pako ktory mu to kupi a bude sa tesit aky dobry kauf spravil. my ktori kupujeme auto s rozumom si pozrieme viac inzeratov, popripade si chvilku pozerame ceny, recenzie a nazory a podla toho sa rozhodneme.
banned akoze sorry za nazor no teba je do cenovky predavaneho auta hovno pokial ho nepredavas alebo nekupujes ty ;-)
mier s vami bratia :-D

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 18. Septembra 2013, 12:32

EBOLA napísal:

banned akoze sorry za nazor no teba je do cenovky predavaneho auta hovno pokial ho nepredavas alebo nekupujes ty ;-)
mier s vami bratia :-D

Vsak ale on mu tu cenu neberie ani nic..len vyjadruje svoj nazor. A to dokonca slusne a vecne. Tak isto ako jeho nic do tej ceny, tak teba nic do toho, ked sa tu niekto SLUSNE vyjadri.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

banned
Autor témy

Streda, 18. Septembra 2013, 12:36

Takto zacinaju rozbroje, hovno sem, hovno tam, potom tu uz budeme citat "kokot, pica, vyjebanec, fico" a podobne nadavky a potom sa to zvrhne :mrgreen: Ale nie, slusne hosi, nech nema admin dovod to tu zmazat a moze sa tu diskutovat o cenach si myslim. Do ceny je ma chuj, to mas pravdu virus, ale komentovat ju hadam mozem, snad mi za to nikto hubu nerozbije.

EBOLA

Streda, 18. Septembra 2013, 12:40

ja mu jeho nazor neberiem, vsak tiez som vyjadril len svoj nazor. len ma zarazili dve veci:
ad1 stale tu citam ako niekoho stve, ze sa zakladaju nezmyselne temy... a pozeram ze dalsia je na svete ;-)
ad2 stale tu citam, ze treba robit poriadok v bazare. ale ved poriadok treba robit s komentami o cene, spotrebe, hrdzi... na to ma sluzit nakupna poradna, nie?
chlapec zabil cenu, vsetci sme sa pobavili a za mesiac bude jeho inzerat na 16tej strane lebo nikoho ani nenapadne sa mu s takou cenovkou ozvat.
ked nechcem kupit tak nekomentujem a mam v <> ;-)

edit: a fico je vyjebanec aj keby admin zrusil rovno mna :-D

banned
Autor témy

Streda, 18. Septembra 2013, 12:42

Tato tema je tu na to, aby sa zachoval poriadok v bazare.

EBOLA

Streda, 18. Septembra 2013, 12:44

tak to potom kvitujem ;-)

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 18. Septembra 2013, 13:12

témy sa väčšinou mažú práve preto lebo sa to zvrhne na vojnu
komentovaniu inzerátov sa nevyhneme, ľuďom to proste nedá a musia dačo napísať, tak radšej vyplakávať tu ako zbytočných x strán offtopicu do inzercie :thumbup:
a k téme: nech je tá 323i aj v stave akoby práve opustila fabriku, je to 323i, bežné vozidlo, ktoré nemá žiadnu zberateľskú hodnotu, a cena bude len klesať a klesať, za 6litrov sa dá kúpiť Mko, ktorej cena bude postupne stúpať
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Neweddie
Auto: BMW 123d

Streda, 18. Septembra 2013, 13:42

Neda mi, sa k tomu nevyjadrit, kedze tu temu som viacmenej ''sposobil'' ja. Chalani, co si budeme hovorit pre mna a snad aj vas je auto srdckovka. Clovek do neho leje polku/tristvrtku/celu vyplatu, aby bolo co najdokonalejsie, aby co najlepsie jazdilo, aby bolo co najoriginalnejsie atd. Proste pre mnohych z nas to nie je len prostriedok, vsedna 323i, vsedny compact alebo co ja viem co. Ta cena mozno je nastrelena, ale ako tu uz niekto napisal, pre mna to auto cenu ma - ci tu co je v inzerate vyjadrena v cislach, alebo tu, ze niekto pride oceni stav a zoberie si ju za cenu nizsiu lebo budem vediet ze sa o to auto bude starat a proste sa s tym clovekom dohodneme. Ja to auto mam na sezonne jazdenie, kedze okrem toho jazdim dieslovy traktor kvoli dialnicnym presunom. Chcel som mat este klasicky radovy 6-valec, kedze v dnesnej dobe, co sa nepreplnuje, to nie je motor - a co nie je 4 valec alebo nizsie nesplna emisne limity a to bohuzial aj u BMW. Vacsinu casu stoji pod plachtou v garazi a ak tam bude stat aj dalej, no co uz, postoji. Nie, nie je to M3, ale vsedna 323i to tiez nie je. Aj ked len pre mna.
A teraz veselo do mna :D
Obrázok

pyranes

Streda, 18. Septembra 2013, 13:48

Pekne s kludom a chladnou hlavou napisane :thumbup:

ROKI49
Auto: G20 330i

Streda, 18. Septembra 2013, 13:57

Zeby to tu mozno aj malo trochu uroven? Zeby klub zacal metamorfovat? Banned dospieva a zacina sa vyjadrovat coraz castejsie k veci, skoro stale aj slusne, chalan s predrazenym autom to berie sportovo a slusne oponuje, nestacim sa divit. Jedine co ma mrzi, ze tu uz nechodi LEXX, jeho najlepsi kamos Vomack je uz tak namysleny, ked mu nikto nezdissuje tu jeho leasingovu <>vinu, ze sa s nami ani nebavi.....Meni sa to tu. O chvilu zacnu chodit traktoristi na pivo s ludmi, ktori maju auto znizene pod cestu. Len tak dalej chlapci a Vomack, prestan byt namysleny! =; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Pežot

Streda, 18. Septembra 2013, 14:07

Ten co najviac picuje na stav klubu spusta dalsi flame :mrgreen:

pyranes

Streda, 18. Septembra 2013, 14:39

:D :D

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 18. Septembra 2013, 14:58

IMHO problemom bazaru viac ako komentatori inzeratov su samotni inzerenti.
Je tam proste plno inzeratov, kde zakladatel temy ma uplne u prdele, ako ma inzerat vyzerat a potom to tam vypada jak v madarsko ciganskej sekcii Aviza na temu "ON hlada JEHO", alebo sekcia "Darujem vymenim ojazdenu sestru Aranu. Zn. - mna uz nebavi."
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných