Tak chlapci, jednoducho ma svedomie nepusti a musim napisat, nie som jediny, ktoremu postal mozog nad tymto ked to v predaji otvoril.
Zaroven,
nechapem, preco by tu nemohla byt tema, ktora komentuje dianie v bazare, ked sa pise do topicu predajcu, je zle, kazdy nadava na kazdeho. Ked tu bude tema v ramci slusnosti, myslim, ze admin ju nema dovod zmazat.
Narazam na:
predaj-auta-bmw/e36-323i-limousine-s-m-paketom-t83431.htmlauto pekne, cena 6000e, poplatok 657+400e = vyse 1000, z BA do munchenu je to 500km, na otocku 100e + JEDLO

ako tu niekto pisal
Za 7000e dostane clovek zachovalu e36, v povodnom stave, ktora bez znizenia vyzera pri najmensom ako 105L = neviem ci to len fotka je taka, ze auto je naklonene dozadu, alebo ma v kufri nejake svestky, vyzera to hrozne... Aby som pripomenul, bavime sa o 17 rocnom aute, ktoremu taha na 20 rokov.
Keby uz hned hladam LIMO v mpackete s tymto motorom, ako predavajuci povedal, ze to nie je take jednoduche, tak si pochopitelne pozriem nemecky trh, ktory je niekolkonasobne vacsi oproti nasmu a jednoducho je tam vacsi vyber, vypluje medzi prvymi tuto ponuku:
323i mpacket - okrem cinskych svetiel, ktore ozaj drobne, je auto origo v packete, rovnaky rok, motor, pise, ze plne pojazdne, mpack. sedacky... Ja myslim, ze 1200 a 6000e je 5000e rozdiel, a za 5000e z toho musim spravit cukor, ze koniec a mam defacto nove auto. Urcite za 1200e nebude auto nove, ale majitel pise, ze motor prevodovka je OK, takze s investiciou je nutne ratat, to je dufam jasne, pri takej cene.
tato je uz krajsia, kilometre sa podobaju tomu, ktore je v predaji, tiez mpacket zvnutra aj zvonka, vyzera slusne.
Dalsie ponuky davat nebudem, staci kuk
sem, cely zoznam aut, ktore by mali mat mpacket a 323i motor.
Cele mi to pripada tak, ze majitel to pred nejakym casom kupil povedzme za 3000e = dalsich 2000e do toho nasypal a este nieco si chce odlozit na kafe, no neviem ludia, netreba to s tym fetom prehanat a plieskat skoro 20 rocne neprihlasene auta na net.
Mozno si ho majitel na tolko ceni, ale to kde sme, ked je na mobile.de medzi najdrahsimi on, to co to je, zo zlata ta kara?
Dalsi dokaz toho, ze kilometre neznamenaju nic je, ze natlacil kopu penazi do inspektion 2 prehliadky ked pomenil cely podvozok, jasne, teraz napise, ze to nebolo nutne menit, ale dal to pre istotu menit. Jednoducho kazda gumova cast, ktora ma viac ako 10 rokov a je aktivna na aute - silentblok, prachovka a pod. ma svoju zivotnost napr. tych 10 rokov a ked ma auto malo km, byt original, neznamena, ze nepotrebuje investiciu, castokrat vyssiu, nez si mnohi z vas vedia predstavit. Kludne by som sa viac km nebal, ak je dobre odservisovane, ale toto je naozaj ulet a mega priestrel s tou cenou. Nepredajne tu, nemecku, cesku alebo kdekolvek inde. Za to si kupim min. 2ks takeho.