... všetko o BMW ...
 Pribeh teda bude o aute, ktore vacsina ludi pri slove drift vidi ako nonsens a prave preto som sa pren rozhodol. Este poprosim ospravedlnte sem tam nizsiu kvalitu foto, dost veci sa robilo uz za sera alebo za tmy po prichode zo zamestnania
 Pribeh teda bude o aute, ktore vacsina ludi pri slove drift vidi ako nonsens a prave preto som sa pren rozhodol. Este poprosim ospravedlnte sem tam nizsiu kvalitu foto, dost veci sa robilo uz za sera alebo za tmy po prichode zo zamestnania   

Zaciname vyfukom, kde siel povolit jeden srob a jeden bol odhnity. Ostatok vsetko pilit malinkou rucnou pilkou kedze karbinou sa tam neda dostat a za domom mi este nespravili pripojku na elektrinu. Takto vyzerali sroby na oboch stranach, z matiek iba poodhnivane kypte bez moznosti povolenia:
  Zaciname vyfukom, kde siel povolit jeden srob a jeden bol odhnity. Ostatok vsetko pilit malinkou rucnou pilkou kedze karbinou sa tam neda dostat a za domom mi este nespravili pripojku na elektrinu. Takto vyzerali sroby na oboch stranach, z matiek iba poodhnivane kypte bez moznosti povolenia: Auto teda slo na ghetto style jack stands alá tehly, pozadi dendo tríca:
 Auto teda slo na ghetto style jack stands alá tehly, pozadi dendo tríca: :
: Takto krasne sa da dostat k vrchnym srobom prevodovky:
  Takto krasne sa da dostat k vrchnym srobom prevodovky: Cize vysledny produkt alebo skor odpad, ked som to doniesol do kovosrotu tak majster len prekvapene zadelil "kurva to z čoho je!?" Je to fakt marha
 Cize vysledny produkt alebo skor odpad, ked som to doniesol do kovosrotu tak majster len prekvapene zadelil "kurva to z čoho je!?" Je to fakt marha Potom ze co to slo tak zle dole..
 Potom ze co to slo tak zle dole.. :
 : 
  Tu je aspon ukazka pokusu, foto zvaru akosi neviem najst ale proste sa to rozobralo, dosadacie plochy sa zarovnali nech to nehadze a zvarilo sa to dokola:
  Tu je aspon ukazka pokusu, foto zvaru akosi neviem najst ale proste sa to rozobralo, dosadacie plochy sa zarovnali nech to nehadze a zvarilo sa to dokola: :
 : Cize takto sme si umyvali zuby, ja svoje a on svoj starter ring a nasledne sme sli spat.
  Cize takto sme si umyvali zuby, ja svoje a on svoj starter ring a nasledne sme sli spat. Zotrvak s62  ma mensiu roztec strediacich pinov pre pritlacnak, asi koli tomu timing ringu..
 Zotrvak s62  ma mensiu roztec strediacich pinov pre pritlacnak, asi koli tomu timing ringu.. Tu je pritlacnak aj so spojkou, spojka je pouzita origo 730 V8 koli prevodovkovej mrkve:
 Tu je pritlacnak aj so spojkou, spojka je pouzita origo 730 V8 koli prevodovkovej mrkve: Zvuk bez vyfuku a rychly nastup otacok vdaka odlahcenemu zotrvaku bol fenomenalny
 Zvuk bez vyfuku a rychly nastup otacok vdaka odlahcenemu zotrvaku bol fenomenalny   
  Mozem len povedat ze ked bolo vsetko namontovane a odvzdusnovali sme spojku, stlacim pedal zrazu cink a valcek v prevodovke.. Takze zase secko dole, o 2 rano piatok sme to dokoncili a sobotu sedma driftila na zraze.
 Mozem len povedat ze ked bolo vsetko namontovane a odvzdusnovali sme spojku, stlacim pedal zrazu cink a valcek v prevodovke.. Takze zase secko dole, o 2 rano piatok sme to dokoncili a sobotu sedma driftila na zraze.

Pežot napísal:Psychopat

F!z:k napísal:
Dakujem, ale radsej mam oslovenie blázon

za podpery a variabline zdvihaky
  za podpery a variabline zdvihaky nebyt tej trubky z m20 tak to auto snad este ani neni dokoncene
 nebyt tej trubky z m20 tak to auto snad este ani neni dokoncene   . Neprajem nikomu ten pocit ked som pocul cinknut ten spojkovy valcek do prevodovky a uvedomil som si ze je 22:30 a my ideme zas davat dole vyfuk, kardan, a prevodovku , vybrat valcek a zasa setko poskladat naspet
 . Neprajem nikomu ten pocit ked som pocul cinknut ten spojkovy valcek do prevodovky a uvedomil som si ze je 22:30 a my ideme zas davat dole vyfuk, kardan, a prevodovku , vybrat valcek a zasa setko poskladat naspet  . Hlavou mi behala len moja klasicka hlaska "Mně snad vomejou...". Ale ten pocit ked som videl jak o pol tretej rano to auto nastartovalo a pohlo sa, stal proste za to. Myslim ze clovek musi zazit nieco aspon podobne tomuto aby si dokazal predstavit kolko potu, spiny, nervov a niekedy aj krvi sprevadza takuto prestavbu. Ale na druhej strane kopec zazitkov, a srandy sme si uzili a som rad ze som sa mohol zucastnit a pomoct
. Hlavou mi behala len moja klasicka hlaska "Mně snad vomejou...". Ale ten pocit ked som videl jak o pol tretej rano to auto nastartovalo a pohlo sa, stal proste za to. Myslim ze clovek musi zazit nieco aspon podobne tomuto aby si dokazal predstavit kolko potu, spiny, nervov a niekedy aj krvi sprevadza takuto prestavbu. Ale na druhej strane kopec zazitkov, a srandy sme si uzili a som rad ze som sa mohol zucastnit a pomoct  . Snad sa dopiluju este nejake nedostatky a bude to chodit bokom jak sa patri, auto vyzera ze ma celkom potencial
. Snad sa dopiluju este nejake nedostatky a bude to chodit bokom jak sa patri, auto vyzera ze ma celkom potencial   .
 .

Nie som natom o nic lepsie ako ty v tom dvihani a opravovani, ale fakt parada a ten zotrvacnik v perine a kupelni, no snad manzelka mala radost
  Nie som natom o nic lepsie ako ty v tom dvihani a opravovani, ale fakt parada a ten zotrvacnik v perine a kupelni, no snad manzelka mala radost   

nie same znizovania a elektrony ... drzim palce , len tak dalej... ja som na tom teraz podobne..
  nie same znizovania a elektrony ... drzim palce , len tak dalej... ja som na tom teraz podobne..