... všetko o BMW ...
diLucca napísal:super pribeh![]()
![]()
V zaplave e36, 46, 90, 39, 60, a fxx, konecne nejake ozivenie mojho dna. Asi si tu svoju kraksnu tiez necham.
F!z:k napísal:Takze prva poloos dole, roztrhlo obal homokynetaku
Story:
Siel som si kludne kupit vino do lidlu kde sa z cista jasna objavila tlupa mladych tmavsich ludi. Vraj super kara, paradny zvuk, sedemstopadesátka na tom mam odjazdene rieklo chlapca ktore sedelo na bmx a o vodicaku este snivalo. Ked som mal nakupene, v plane som mal ist odniest veci - nahradne poloosy, diferak, 5 kolies, kopu naradia a ineho tazkeho bordelu do garaze nech som lahsi a mozem si ist dat pianko po bratislave. Zase sa zhrkla okolo mna tlupa a ked som ich potesil 4 tisicami otacok V8 tak nevedeli co so sebou. Reku ujeb tomu nech piskaju kola. Ja som samozrejme aj s hodnym nakladom nelenil a na jednotke tomu rachol. Vtedy daco ruplo a uz to neslo bokom ale len sli otacky hore a dako divne to zanasalo. Az som sa zlakol ze spojka ale nakonec som zistil ze uz idem len na jednu poloos a otacky stupaju koli tomu, ze to jedno 195 kolecko ktore pohanalo cely tank len hrabalo po pridani plynuDosiel som ku garazi, pozrem na poloos, klb roztrhnuty, poloos na naprave len tak volne polozena, vsetko obgrcane tou molybdenovou vazelinou.. Tak som zaradil spatecku a odplachtil domou.
Dnes za dazda som to vymenil s radostou, ze stihnem mokre cesty ale kym som to dokoncil tak prestalo prsat, boli take polosuche a teda nic moc..tak som pockal kym to uschne a zabavil som sa aj na suchu
No tu je kaput poloos:
ice.blade napísal:aky openspace servisfajn robeny pribeh, som zvedavy dokedy ti to hranie s autami vydrzi
littleB napísal:Nemáš tie ŠPZky nakrivo?