Pre uspech sem dam jednu story, ak vam vulgarizmy v citani nerobia dobre, teraz radsej vypnite radio
Ked sme to dovliekli domov, hned som vyzeral takto:

- ishouldweld.jpg (50.08 KiB) 2140 zobrazení
Hned ako bola 210sina zavarena a najebal som to (fakt najebal lebo kto skusal menit 210 diferak (este vtedy bez jasterice) len tak holyma rukama len s pridvihnutym zadkom auta, vie ze je to jebacka) no cize najebal som to tam

Siel som na osvedcene zakruty, prve zakruty nechapal co to nejde - zapnute ASC, dalsie zakruty to ako tak slo ale ked to ide na jednotke 150 pri tych dlhych rychlostiach automatu tak to je proste nemozne. Mozno na SK ringu kde sa tolko da ist. Mozno to bolo aj tym, ze som mal vzadu tusim 9 alebo 10 kolies a plno bordelu naradia atd.. No lowrider

Skusil som ci sa nepovolili sroby na kolese a boli zahadne vsetky povolene, jeden som utiahol tak normalne a ostal mi v kluci.. Cely v nadseni som nerozmyslal ze to moze znamenat daco zle a len som ho jebol do kufra a hned jak som pred zakrutou jebol podlatu, auto este vacsi lowrider a zvuk jak keby som prdel tahal po zemi. Vystupim a auto bez kolesa - to sa este kotulalo do arealu kde vyplaseny SBSkari kukali ze kde sa vzalo, dosiel som zobral som ze toto som stratil a isiel vymyslat co s autom, ktore lezalo na kotuci na ceste

Normalne to ustrihlo sroby! Ale to aj koli 2cm podlozkam ktore musia mat samozrejme o 2cm dlhsie sroby. No teraz uz som vsetky podlozky dal prec radsej. Fotky z toho nemam, bola hlboka noc a ulica bez lamp.
Keby som nemal zvareninu tak tam ostanem ale nastastie sa auto vedelo hybat aj ked so straslivymi zvukmi kotuca drejuceho sa o zem a preparkoval som ho trocha inde. Bola noc tak som len zobral proxxonu a siel peso domou. Nasledne som dosiel, aku vrtackou som navrtal do kazdeho srobu, naklepal tam torx a vysroboval von. Posledny srob nesiel ani za boha tak som na 4 sroboch siel domou a pri garazi skusal dalej. Navrtal som vacsiu dieru a nasroboval som tam vytahovak zalomenych srobov. Zas nic. zhodil som kotuc a skusil to dako blickami z druhej strany. Zalomil som tam aj ten vytahovak ktory uz nesiel prevrtat ani kobaltovym vrtakom tak som sa na to vydrbal ze vymenim naboj. Z toho uz mam aj fotky takze takto:
Zhodil sa naboj, potom som zistil ze ho nemam ako dat naspatek tak auto nocovalo takto:
Rucnu, ktora ako vsade na e34/e32 nesla a z brzdovych pakni bol len ten kovovy zaklad som dal celu prec. Mrtva vaha

Toto je bojovy sram po pade auta na kotuc, ako tak pozeram na tuto foto, zabudol som tam dat ten srob co drzi snimac ABS

:

- mmmm.jpg (90.3 KiB) 2140 zobrazení
Tu uz mame druhy naboj a pripravok na nalisovanie do loziska:

- naboj.jpg (97.49 KiB) 2140 zobrazení
Naboj som inak menil v utorok pred sobotnajsim zrazom