... všetko o BMW ...

más obrovské srdce pre BMW
  más obrovské srdce pre BMW  

virtualny klobuk dolu ...
  virtualny klobuk dolu ... 

klobuk dole.... Velmo obdivujem a fandim ludom ako si ty, mam na mysli takych co nemaju poriadne miesto na upravy vid nadherne prostredie okolo auta
  klobuk dole.... Velmo obdivujem a fandim ludom ako si ty, mam na mysli takych co nemaju poriadne miesto na upravy vid nadherne prostredie okolo auta   nemaju poriadne naradie, ale ich sikovnost a napaditost nema hranic a nic ich nezastavy dopracovat sa do zdarneho ciela... Prajem ti nech auto fici bez poruch a hlavne nech jazdi co najmenej rovno
 nemaju poriadne naradie, ale ich sikovnost a napaditost nema hranic a nic ich nezastavy dopracovat sa do zdarneho ciela... Prajem ti nech auto fici bez poruch a hlavne nech jazdi co najmenej rovno  
 elektriku si daval komplet z manualu aj s rj jo?co ta vysiel ten zotrvak ak to neni tajomstvo..daj kludne do PM..diki a drzim palce
   elektriku si daval komplet z manualu aj s rj jo?co ta vysiel ten zotrvak ak to neni tajomstvo..daj kludne do PM..diki a drzim palce  

Mne ho chcel predat uz drahsie ale ohlasil som sa ze na stranke je ina cena tak mi to dal za tu.
 Mne ho chcel predat uz drahsie ale ohlasil som sa ze na stranke je ina cena tak mi to dal za tu.
jankuram napísal:Perfektne !!! Akurat mi nejde dokopy, ze taky mechanik ma taku paradnu "dielnu" :)

drzim palce
  drzim palce   tiez som raz uvazoval nad kupou e28ky ale stroskotalo to uz aj peniaze som mal aj dohodnutu obhliadku no zrazu penieaze museli ist inde
 tiez som raz uvazoval nad kupou e28ky ale stroskotalo to uz aj peniaze som mal aj dohodnutu obhliadku no zrazu penieaze museli ist inde  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

fakt pecka.. ste KURVA sikovni chalani
   fakt pecka.. ste KURVA sikovni chalani   zaujimave citanie to bolo, snad teraz ide vsetko, tak jak ma..
  zaujimave citanie to bolo, snad teraz ide vsetko, tak jak ma..   fakt klobuk dole
  fakt klobuk dole