Po troch rokoch používania E91 som si pred mesiacom doprial Stefove coupe
pribehy-nasich-aut/stefo-m-packet-volant-atd-atd-str27-t65467.html . E91 som mal ako auto na každý deň ale časom pribudlo do rodiny nový Van a E91 som prebehol max 2krát mesačne za posledný rok. Moja predstava bola aby nové auto na zábavu bolo hlavne benzínové a coupe (sem tam ring a tak

) Prvé som začal pozerať M3 ale zatiaľ mi to financie nedovoľujú, tak som siahol po lacnejšej alternatíve. Predsa je to len moja hračka ktorá čaká na dvore kedy ju prevetrám, lebo manželka s krpcom sa najradšej vozia na druhom aute. Po Stefovi sa dobre kupuje , o auto sa príkladne staral, a za ten krátky čas stihol dosť vecí pomeniť a vylepšiť. Čiže pokračuje v jeho práci ďalej: Auto je na zimných 16 , ale už nie na dlho lebo som kúpil brzdy zo strmenmi z 330Cd 325mm s novými Ate kotúčmi a Ate ceramic platničky, chcel som niečo iné napr EBC ale Tomáš mi to dal za super cenu tak kým vydržia budú tieto, dnes bolo auto v BMW servise a tie isté brzdy išli aj na zadok , objednané pancierové hadičky a brzdová kvapalina, vymenený kryt na svetlo, založená rozpera medzi tlmiče, nový volant z M3 plus skrátená radiaca páka, čakám ešte na dodanie manžiet, cestou do čiech sme zastavili u crumara, a zobral som lipka na nárazník plus objednal CSL kufor. Dal som olepiť čiernou foliou okenné lišty. Do jari mám nejakú predstavu ako má auto vyzerať tak uvidím ako mi to pôjde.
Foto ked auto bolo ešte Stefove

V stredu si E91 našla nového majitela s CZ, posledné foto (prvý krát som sním išiel po snehu)

Dúfam že nový majitel bude spokojný ako som bol ja.
Video z fotenia za ktoré ďakujem Maikimu a Paťovi