Dakujem chalani za názory , na aute je ešte veľa práce, určite sa toho ešte dosť pomení kým sa stretneme na prvom zraze
Herri Prerabka bytu každeho pribrzdí, ale do jari času dosť ešte čo to poladíme
Fuxxo Dakujem za pocvalu, zatial hmlovkynecham žlte a žiarovky v dialkových vymením, keby auto malo bi xenon, mal by som to jednoduchšie, takto som závislí aby tam bola žiarovka ktorá dobre svieti aj v noci aj na denne. Len ked je vypnuté tak to robí modrý odlesk. Stefo zohnal žlté tak vymeníme
Perfect ved dufam na zraze sa vidíme
Mellissimo Johny Maniac vidíme sa na kave a pokeciame, dakujem za pochvalu
m4x áno je radí sa kratšie ale Dedovi s tým istým ešte kratšie, ale zase mne ide lahšie, je to take akurát že aj mojej polovičke to nebude vadiť
michaltt dakujem za pochvalu , hmlovky ešte necham žlte a časom dam dole na zmenu, Stefo spravil kus prace na interieri , kým bol celí šedý nebolo to niť moc, takto je to o dosť lepšie, a na ring budem davať iba dve ľahké škrupiny

keby sa objavil zaujímavý interier tak mením

Na tvoje auto som zvedavý ako bude vyzerať na tuto sezonu
TT Simik nebolo to lahke rozhodnutie, chýba mi ten výkon , ale ani toto nejde zle a ten zvuk a použitelnosť na ringu vyhralo, mam to ako hračku pre seba takže mam sa v čom vrtať a robí radosť , no na pohár zo šprintov možem zabudnúť
Viktorko, Dakujem volant bol z komarna ale hned išiel k dtomik do čiech a maximálna spokojnosť
skoki neohýbal , trošku ide viac do prava hore ale je to na hrane tak ok, keby som to rozoberal jemne by som ho prihol (ak by to šlo)