... všetko o BMW ...
sopeko napísal:http://bmw-rad-7.autobazar.eu/745-li-id2243801.html
BER TUTO, sedel som vtom....TOP vybava...fullka ako sa patri, ma 308 tisic ale to nehra vobec rolu, servisovane v lamaci a predchadzajuci majitel J&T....na servise nesetrili. za 11 ti to v pohode pusti chalan, kupil to za fajn cenu (mat vtedy peniaze uz sa nanej vozim ja)
norotaus napísal:
prisiel by som to pozriet buduci tyzden.... je mozne s tym skocit na diagnostiku do BMW?...
sopeko napísal:
u predchadzajuceho predajcu to bolo mozne...ak je seriozny tak aj u tohto....co treba dat dokopy predne svetlomety tie su popraskane
dodoIPD napísal:Este napis ze to beres na uver ... E65 co stala nova 3 miliony SK / 100k euro a ty tu hladas kus za 10 000 euro , co asi hovori o tom ze peniaze nemas, pride prvy servis a budes zhanat dalsi uver na dalsie auto aby si sa vobec nekam mohol dopravit. Ked nato nemas tak si to nekupuj. Ak som netrafil (myslim ze som trafil) tak sa ti ospravedlnujem.
O-kruzok ked ti odide tak mozes hladat novy motor , a to je dost bezne u tychto aut s tolko KM, a to nehovorim o idrive prvej generacie, podvozku a podobne... to nezozenes v AutoKelly...
AlienZV napísal:Od kamienkov?btw poradím ti, nechoď do 7er ak máš teraz 316i. Táto sedmica si potiahne cez 12l/100km a v meste hádam aj 18l. Aby si potom neplakal. A tak isto aj servis, na toto auto nezoženieš diely len tak na vrakáči ako na E36
A keď aj, cena bude o dosť vyššia.
Ale ak máš stály príjem (adekvátny) nevidím problém.