... všetko o BMW ...
petur napísal:Zdravim,
Rad by som vas poprosil o radu pri kupe BMW 735i 2002, 180 000km. Dnes som sa bol na tom povozit. vyzera to v pohode, vraj malo trafene dvere zboku, vraj nic vazne, akurat svieti kontrolka airbagu na oranzovo, vraj to je chyba v kabelazi ci co lebo keby nefungoval uplne tak vraj svieti na cerveno... tak neviem. Su vraj vymenene vs.oleje prevodovy, motorovy a nejake cievky v motore. Uvitam vsetky rady, na co mam dat pozor pri kupe... dakujem pekne
sopeko napísal:
vadny senzor airbagu cca 60e a inak ked ides toto kupit tak mas dufam odlozenych tak 2000e na ,,DROBNOSTI,, ktore sa pri tomto aute mozu vyskytnut...
michaltt napísal:
2000 snad az nie, nestras ho. ale tak +- 600e urcite :)
voMacK napísal:
tu je rec o E65, nie E46 :)
tych 2000 ako rezerva je myslim velmi triezvy odhad..za 600e kupis do E65 maximalne tak koberceky
michaltt napísal:
2000 snad az nie, nestras ho. ale tak +- 600e urcite :)
voMacK napísal:spomenme este oblubenu investiciu v pripade, ze sa vysere vzduchovy podvozok.... 2x [resp 4x ] 1500e len taky hukot :)
a netrpi nahodou aj 735i o-kruzkom? 5000 Eur oprava v autorizovanom servise
sopeko napísal:
O kruzok ti vedia urobit uz aj okolo 600e...neni to taka tragedia, samozrejme, ze nie v autorizovanom servise
voMacK napísal:
mne je to jasne...niekto tu pisal, ze v cechach to robi typek za par "supov" :)
ale tak pointa je, ze E65 neni auto, kt. by malo prevadzkove naklady na urovni E46
btw. sa mi zda, ze 735i sa o-kruzok ani netyka..
petur napísal:Zdravim,
Rad by som vas poprosil o radu pri kupe BMW 735i 2002, 180 000km. Dnes som sa bol na tom povozit. vyzera to v pohode, vraj malo trafene dvere zboku, vraj nic vazne, akurat svieti kontrolka airbagu na oranzovo, vraj to je chyba v kabelazi ci co lebo keby nefungoval uplne tak vraj svieti na cerveno... tak neviem. Su vraj vymenene vs.oleje prevodovy, motorovy a nejake cievky v motore. Uvitam vsetky rady, na co mam dat pozor pri kupe... dakujem pekne