... všetko o BMW ...
tomasbmw napísal:
To sa bude pekne pocuvat detom, ak budu deti aspon trochu logicky rozmyslat tak si tiez pomyslia ze otec bol tak trochu pako, ked mal v 20tich 7ckovy bavor a teraz musia chodit na nakup na fabii HTP kombi, lebo otecko za mladych cias vsetky peniaze predrbal a na lepsie ako fabiu tym padom uz neostalo
norotaus napísal:ked sa mi to auto nebude pacit tak ho predam
dat normalnu radu alebo tip je pre vas problem ?
norotaus napísal:je ubohe, ze tu riesite ci budem mat na lepsie auto ako fabiu alebo nie... ked sa mi to auto nebude pacit tak ho predam... je smutne, ze sa tu viac riesi kolko zarabam, alebo ci budem mat v 20-tich rokoch BMW 7, ale dat normalnu radu alebo tip je pre vas problem
...je jasne ze to auto chcem... a ocakavam rady od vlastnikov tychto aut a nie od ludi, ktory poznaju len to co si precitali pocas volnych vecerov... o mesiac skocim do nemecka a nieco dovezieme... a sam si zistim ci to je take strasne ako tu pisu urcity ludia...
![]()
norotaus napísal:Teda ma tu niekto BMW E65 730,735,740,745 alebo 760?...lebo zda sa mi, ze vsetci vidia len to ako sa bude sedma kazit a kolko ma bude stat... ale ja sa pozeram aj na to ako ludia si tieto sedmicky kupuju a su spokojny...nieje to len o tom zavies to do BMW servisu, zaplatit fakturu a ist prec... je vela sikovnych mechanikov a uplne s inymi cenami, ktory to auticko vedia servisovat.... ked si pozeram na nete zakladne nahradne veci tie ceny sa mi nezdaju vysoke...
MAF_BLISTER napísal:Môj kamoš má 740D E65 2004, plat má do 500€. Kým ju nemal, tak aj pred tým ledva platil telefónne účty, či hoc jaké faktúry. Našetril si na ňu, kúpil ju, a teraz je na tom tak, že občas mu odpoja mobil ( za nezaplatené faktúry), často nestíha načas platiť úver, ale na jedlo má vždy
. A prečo som sem napísal tieto zbytočnosti?
Pretože kto si chce splniť sen, tak si splní, aj keď by mal držgrošiť. ON je max spokojný, nesťažuje si, pretože má maximálne pohodlie
.
norotaus- urob ako sám chceš, to aký máš príjem je podla mňa jedno. Všetko sa dá keď sa chce. Niekedy sa musí človek uskromniť a niekedy nie. Ja sám som tiež nejako začínal
mexican napísal:Ja si myslím že už sa to nejako tak či tak vyriešilo samo od seba. Však to bolo aktuálne skoro pred rokom.