... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Este napis ze to beres na uver ... E65 co stala nova 3 miliony SK / 100k euro a ty tu hladas kus za 10 000 euro , co asi hovori o tom ze peniaze nemas, pride prvy servis a budes zhanat dalsi uver na dalsie auto aby si sa vobec nekam mohol dopravit. Ked nato nemas tak si to nekupuj. Ak som netrafil (myslim ze som trafil) tak sa ti ospravedlnujem.
O-kruzok ked ti odide tak mozes hladat novy motor , a to je dost bezne u tychto aut s tolko KM, a to nehovorim o idrive prvej generacie, podvozku a podobne... to nezozenes v AutoKelly...
cretino napísal:z toho, co som precital, som si vytvoril taky moj skromny nazor, ze hladas nieco na obcasne pohodlne zvezenie (mozem sa samozrejme mylit)..
podla mna ked mas taky obnos ako pises, predaj 36, kup si nejaku peknu e90 a vyvazaj sa na nej vsade tam, kde len budes chciet.. na dlhe trasy sa v tom budes citit pohodlnejsie ako v e36, bude to pokrok z hladiska komfortu a uroven zvezenia sa ti podstatne zvysi. je to kazdopadne auto, ktore je postavene pre "normalnych/beznych" ludi a pri ktorom si myslim, ze nebude taky problem ho servisovat, tankovat,...
..aj tak si stojim za svojim, ze kupit sedmu nadoraz z takmer poslednych penazi nie je moc dobry napad - kupou auta sa to cele len zacina a spravit z niecoho vrak len preto, ze mu clovek nedopraje to, co si zasluzi za to nestoji..
dodoIPD napísal:Este napis ze to beres na uver ... E65 co stala nova 3 miliony SK / 100k euro a ty tu hladas kus za 10 000 euro , co asi hovori o tom ze peniaze nemas, pride prvy servis a budes zhanat dalsi uver na dalsie auto aby si sa vobec nekam mohol dopravit. Ked nato nemas tak si to nekupuj. Ak som netrafil (myslim ze som trafil) tak sa ti ospravedlnujem.
O-kruzok ked ti odide tak mozes hladat novy motor , a to je dost bezne u tychto aut s tolko KM, a to nehovorim o idrive prvej generacie, podvozku a podobne... to nezozenes v AutoKelly...
tomasbmw napísal:ja som este nevidel auto, ktore sa nekazi takze ked si poratas kolko stoja veci na pokazenej sedme tak sa pohybujes v stovkach az tisicoch eur za kazdu opravu... asi zarabas tak 3000E + ked nad tym uvazujes..