... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Poraďte BMW e65 745 alebo 760 z nemecka do 10 000eur

Piatok, 27. Apríla 2012, 11:44

sny si treba plnit, to je pravda...
ale kupovat si veci za hranicami toho, co som schopny realne financne uniest je demencia..nakolko to ma vzdy potom nestastne nasledky...
[jeden priklad za vsetko - Grecko, krajina si zila vysoko nad svoje pomery a teraz su v srackach az hanba...]; viem, ze je uletene porovnavat makro ekonomiku so situaciou jedneho cloveka, ale ako priklad toho, kam vedie rozjebavanie penazi a iracionalny zivotny styl daleko za vlastnymi moznostami to je myslim dobre...

[z jednej "priemernej" vyplaty kupis na E65 ledva tak gumy a nie, ze zaplatit vacsi servis, ktore si take auto s cenou do 10tis eur urcite skor, ci neskor popyta]...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

speq
Auto: F01 730d M-Packet
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Apríla 2012, 11:47

chod do toho urcite , takto sa tu budes len hadat a dalsi budu pisat ze to je tvoja vec a aj tak nebudes pocuvat tych co ti pisu ze to financne nepotiahnes :) podla mna skus , dobre sa popalis po pripade ale aspon budes mat skusenost a posunie ta to dalej.

Peto. :)

Solty
Auto: mhd
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Apríla 2012, 13:50

voMacK napísal:
sny si treba plnit, to je pravda...
ale kupovat si veci za hranicami toho, co som schopny realne financne uniest je demencia..nakolko to ma vzdy potom nestastne nasledky...
[jeden priklad za vsetko - Grecko, krajina si zila vysoko nad svoje pomery a teraz su v srackach az hanba...]; viem, ze je uletene porovnavat makro ekonomiku so situaciou jedneho cloveka, ale ako priklad toho, kam vedie rozjebavanie penazi a iracionalny zivotny styl daleko za vlastnymi moznostami to je myslim dobre...

[z jednej "priemernej" vyplaty kupis na E65 ledva tak gumy a nie, ze zaplatit vacsi servis, ktore si take auto s cenou do 10tis eur urcite skor, ci neskor popyta]...

Pekne napísané. :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných