potreboval by som oscannovanu stranu technicaku kto tam ma vypisane aj spotreby.. v TP aby mi to zapisali na policii lebo nemam v spotrebach nic uvedene....
keby mi niekto v piatok rano povedal ze skoncim pri 540cine tak by som sa na tom cely vikend dobre bavil.. a hľa čo sa stalo
Prílohy
Naposledy upravil/-a birki v Pondelok, 1. Augusta 2011, 08:00, upravené celkom 4 krát.
www.mojnemec.sk co das to dostanes Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit
kombajne to ide lepsie (myslim to co sa v sedane robi len tazko :)
chce to viac foto a detailov, mimochodom gratulacie
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
A je to doma Blahozelam birki... Toto auto musim vzhliadnut nazivo... Aky rok je to ? Predpokladam aspon 2001 s Vanosom... ci som mimo ??
nie si daleko je to facelift 1999cka 4,4ka.. a auto je brutalne zachovale interierovo od narodenia do 2005teho najazdilo 17000km ,teraz na palubke pise tolko kilometrov co ma priemerny diesel za 4 roky.. dneska sa chystam k semovy uvidime co povie diagnostika. ci zijem v krasnom sne a pojdem do reality alebo je to pravda..
fakt som to nechcel, ale ten interier nedalo sa inak
www.mojnemec.sk co das to dostanes Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit