Čaute BMW-čkari.
Chcem sa s vami podeliť o radosť ktoru mam zo svojho prveho BMW. Bol to moj sen ktory trva uz asi cca nejakych 15 rokov a ten den konecne prisiel 27.08.2010
Zacalo to nevinne v detstve darcekom od teti malickym modelom BMW M3 E36 v mierke 1:24 a bola to laska na prvi pohlad co vam poviem

Od vtedy nic ine len BMW a BMW. Najvacsi sen ktory mam je M5 E60 no snad raz

Trvalo mi strasne dlho kym som si mohol kupit moje prve bmw ale oplatilo sa cakat mam z neho obrovsku radost lebo uz asi sedem rokov no vlastne od kedy som skoncil skolu tak pozeram na nete bmw-cka a snivam a snivam. Strasne vela ludi ma od toho odhovaralo ze nemam kupovat bmw ze sa nedoplatim ze ma to zozerie , zadny nahon , nahradne diely drahe a ja neviem este co ale mne to bolo jedno co iny hovoria isiel som si za svojim. Radili mi kup si fabiu 1.2 ze to bude dobre

............ len som sa zasmial a nechal tak

Ja nechcem auto co budem musiet do kopca tlacit ale aby tlacilo ono mna

Mam E46 Compact 316ti ide to fajn taha to ked potrebujem obehnem co potrebujem a hlavne je ze dojdem tam kam potrebujem. Nerozumiem sice jednej veci .......... preco je to zapisane ako 316ti ked ojem valcov je 1796 ak mozte tak mi to niekto vysvetlite.
Takze motor uz viete aky mam :)
Auto bolo dovezene z nemecka minuleho roka v maji takze je v dobrom stave bolo sice buchnute vydno to aj na karoserii trosku ......lavi blatnik a predna kapota ma iny odtien ale tak co uz a na lavich dverach pri liste je preliacina a byvali majitel ju zamaskoval nalepkou ktoru sa chystam v blizkej buducnosti odstranit a opravit to

Kolesa su pekne ale dost znicene tak dufam ze este nieco vydrzia..........dva boli uz zvarane

Interier ..........hmmm.........uz v bazare ked sme sa boli naneho pozriet tak som hovoril svojej priatelke ze tie listy budem striekat ........... tak sa len usmiala ale naozaj mali sme ho este len dva ci tri dni a uz to bolo strieborne a poviem vam ze je to nieco uplne ine iny dojem mam s toho celeho teraz som rad ze som do toho siel nevedel som ako to dopadne ale posudte sami...........
Niesom odbornik na auta a na motory tak vseobecne sa vyznam ale ziaden odbornik tak ma neukrizujte za niektore vyrazy alebo veci co napisem alebo som napisal