... všetko o BMW ...
Kraken napísal:najlepšie motory 318iS a 325i
E30 je skôr na parádu, a je s ňou kopec starostí
E36 je viac na každodenné jazdenie, vyžaduje menej opráv ale keď sa už niečo poserie tak si vždy hovorím že stará dobrá jednoduchá E30
Kraken napísal:preco by sme pri bmw nemohli hovorit o spotrebe? kludne aj ked vela vela zalezi od vodica
motor podla toho ake mas financne moznosti:
318iS relativne spolahlivy motor s dobrou konstrukciou, auto sa da pomerne lahko zohnat za dobru cenu ak chces kupecko, vykon postacujuci, spotreba v priemere okolo 9, mimo mesta okolo 8 - 8,5 takisto nižšia poistka
325i motor so super výkonom, spotreba v priemere okolo 10 - 11, mimo mesta okolo 9, konštrukčne super motory ale žiaľ lacnejšie kúsky sú dosť vyžmýkané
320i to isté ako 325i ibaže nižší výkon, spotreba približne rovnaká
Potom sú ešte celkom dobré motory 323i a 328i ale tak neviem aké máš finančné možnosti.
Skús napísať v akej približne cene by si chcel kúpiť auto.
Kraken napísal:no tak ked chces stvordverove tak to vpodstate mozeme skrtnut 318iS, to potom pripadá do úvahy 318i s motorom M43, je to trocha slabšie ako 318iS ale v pohode, ani 316i niesu motory na zahodenie, hlavné je aby auto bolo zachovalé a nie po nejakom pretekárovi, lebo to ti začne všetko odchádzať
pietro642 napísal:
tak to radsej uz 318i alebo iS, ked uz tak nech to aj potiahne a zatlaci do sedadla hehe (hlavne aby som dal brata co on ma Golf IV 1,6 16V 77kW hehe) ale ne no, jednoducho aby to behalo. inac ten tvoj fakt podareny, sa mi paci ale chyba mu podla mna M naraznik. no kolesa su na zozratie, krasne![]()
Kraken napísal:a brata by si dal asi aj s 316i
ale tak hlavné je nájsť dobrý kúsok, dobrá 320i je oveľa lepšia ako zlá 325i
pietro642 napísal:
325i je premna moc asi a 325i vidno na kazdom rohu hlavne na youtube.com a takmer kazdy roby burnout. vymlete mozgy....