... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Miro525 napísal:Miki podla mna to netreba riesit az tak vazne ,je pravda ze je tu par ludi ktory si asi nevedia na akej stranke prave suTreba porozdavat asi par BANov mozno sa to ukludni
TiTAN napísal:jednoducho internet je anonymny napisat sem moze kto chce co chce, 100tne sa to odfiltrovat neda ani nebude dat, ja by som skor povedal ze problem je v tom ze uz sem nechodi 100 ludi denne ale proste forum je vacsie tj. najde sa aj viac mantakovnevidim dovod sa kvoli tomu nervovat, su podstatnejsie veci v zivote, netreba to brat vazne
Zelo ZH napísal:tomas myslim ze to nieje kde tu magor, ale uz 70% prispievatelov su magori.... a 70% prispevkov su sprostosti, co tu podla mna nikoho nezaujimaju.... skor otravuju a znechucuju.... kde je ta doba ked sa tu dalo este normalne bavit... asi nenavratne prec
Pežot napísal:Zelo lenže tomu sa nedá vyhnúť akonáhle sa fórum rozrastie. Zažil som to na niekoľkých fórach a po chvíli som to fakt zabalil ako adminisrátor, pretože už sa nedalo filtrovať už sa nedalo ani poriadne tam prispievať ... tak sme zbalili fórum a začalo sa na novo niekde inde ale všetko to boli len fun fóra a to sa dalo. S týmto oficiálnym fórom sa to nedá až tak ľahko