tak ked E83 ma pre teba najkrajsiu prdel zo vsetkych X3, tak potom vieme preco ta netreba brat vazne ohladom dizajnovych zalezitosti.

(tak jak s tym mpaketovym zadom na X1) E83 je definitivne najhorsia z kazdeho uhla zo vsetkych stran, a ten zadok s tymi svetlami je cely disproporcny divny kubisticky, predne svetla su tiez uplne cele zle, to auto je strasidelne. potom ani niesu prekvapenim jej predaje, ktore boli hrozitansky zle, to auto bolo cele zle. F25 to zcasti zachranila ale hlavne az faceliftova verzia. co sa tyka dizajnu. toto je aspon z tych renderovych ci jake fotky su to uplne iny level, a opticky sa to rozsiruje vzadu? wtf?? vies o com hovoris?

vsetky bmw sa opticky rozsiruju vzadu, to je kurva ich signature dish, a ty to tu ides hejtovat? este aj to tvoje mini sa rozsiruje vzadu aj ked ma predny nahon :-)
nastudovane to sice mat mozes, to neznamena ze mas pravdu. a X3 nastudovanu nemas a z obrazkov vies povedat hovno, ked budu stat vedla seba tie auta tak potom sa moze porovnavat..
ale sak skus

este aj uhol mas rovnaky
lebo ako jasne ze su tam PODOBNE prvky, ale to tam postavim aj X5ku a tiez tam najdes podobne prvky.. ale proporcie su ine, cely predok je rieseny inac dokonca aj tie svetla su ine.. nemozem povedat ze toto ked stretnem na ceste tak si to pomylim s X1kou.. mozno zozadu vdaka tvaru svetiel, ale aj tam podobnost konci..
ale je treba povedat, ze ta X1 je taka agresivnejsia, co sa mne osobne viac paci..
na druhej strane sa mi paci ze odjebali tie hnusne hmlovky ktore vypadali jak nador na tych autach vsetkych, a vyriesili ich aspon v mpakete tak jak ich vyriesili..