... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
exzot napísal:...a este stem dodat ze napajanie 12V je malo ja to momentalne napajam na 25V ces trafak a chcem tam dat trafak 80V cize moze usetrit dakyh 5-7 litrov cca...
exzot napísal:...a poprve ja som to nemera laute ale este v garazi ked so mto vyrabal a z autobaterky my bralo 12V 40mA a nato tam mam zariadenie aby len bralo tych 40mA a nie 16A jak to bere moju susedovy bez toho zariadenia a toto zariadenie ma transformator s TV s ktoreho vyuzivam iba primarne vynutie a toto primarne vynutie je napajane menicom ktore vyraba okolo 25V a cca 5A ktore ide do toho trafa z TV a to do vyvijaca plus...
exzot napísal:do vyvijaca sa dava aj dake mnozstvo elektrolitu
pelo napísal:...
A poznamka pre tych, ktori tu spominaju "Perpetum mobile." Uvedomte si, ze sa nebavime o uzavretom okruhu, vstupuje don voda ako medium pre vyrobu spalitelneho paliva, toto medium dodavas do okruhu zvonku, takze sa nejedna o ziadne Perpetum mobile. Uz je len na samotnom realizatorovi, nakolko vie vyuzit energiu vo vode obsiahnutu...
....
pelo napísal:V mojej poslednej vete som napisal:
...Uz je len na samotnom realizatorovi, nakolko vie vyuzit energiu vo vode obsiahnutu...
Takze som nepisal nic o elektrolyze, ktoru spominas Ty. Su rozne ine sposoby, ale je zbytocne to tu rozoberat. Len som sa vyjadroval k chlapcovi, citacie ktoreho som pouzil, nakolko pisal totalne bludy a bolo jasne vidiet, ze nevie, o com toci...
Po vypnutí produkcie HHO plynu v nádobe zostane zbytkové množstvo plynu a elektrolyt sa natlačí do generátora. Vypnite preto najprv výrobu HHO a tak motor, inak sa môže stať že zbytkový sa nahromadí v saní a môže to mať nežiadúce účinky, napr. výbuch...