... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BlackMW napísal:
mas tam bordcomputer co ukazuje spotrebu a si ochotny ma odviezt 2 km ustalenou jazdou s plynom v jednej polohe (najlepsie tempomat)
tak ze tu elektrolyzu par krat zapneme a vypneme ?
ozaj ako si meral kolko to berie z autobaterky ?
exzot napísal:1. nemam tempomat
2.neukazuje my spotrebu vypocital som to kolko som natankoval a kolko som najazdil
3.mne sa to automaticky zapina po zapnuti motora
4.preco by som mal byt ochotny ti to ukazovat? veris my tak my ver neveris my tak my never mne to je suma fuk
5.a exzistuje taky pristroj ze ampermeter nwm ci to poznas tak stym som to odmeral
BlackMW napísal:
ano, presne takuto reakciu som cakal..![]()
neviem presne co si meral tym ampermetrom, lebo z baterie je odber pri startovani
a za behu motora sa dobija z alternatora.
ked som doma skusal elektrolyzu 12V 1A trafom (25 krat tvojich 40mA) a zapalil som hladinu
tak pri svetle plamen ani nebolo vidiet. iba po tme,
takze ten plamen by urcite vela pohol 1.5 tonovym autom
kazdy kto nema v hlave uplne nasrate vie pochopit teoriu zachovania energie,
vidim ale ze si ju porazil a navyse si nam ochotny to aj ukazat![]()
a nezabudni si to perpetum mobile dat patentovat
exzot napísal:ako nemienim sa tu stebu dotahovat jak male decko a to tie tvoje nazori su dost trapne nehenvaj sa. a poprve ja som to nemera laute ale este v garazi ked so mto vyrabal a z autobaterky my bralo 12V 40mA a nato tam mam zariadenie aby len bralo tych 40mA a nie 16A jak to bere moju susedovy bez toho zariadenia a toto zariadenie ma transformator s TV s ktoreho vyuzivam iba primarne vynutie a toto primarne vynutie je napajane menicom ktore vyraba okolo 25V a cca 5A ktore ide do toho trafa z TV a to do vyvijaca plus do vyvijaca sa dava aj dake mnozstvo elektrolitu a nie je vyvijac jak vyvijac mas mokre clanky suche clanky a este je aj joe cell musi mat spravne hruby antikorovy plech(nemag) a musi bit urcita vzdialenost medzi nima a spravne zapojenie a aj na pocte zalezi cize nemozes porovnavat to co mas doma a to co je natom videu stou flasou to je nic ja co mam prebublavatko a koniec som zapalil tak my to roztrhlo na milimetrove kusocky a bol to 7decovy pohar skeleni rana jak s dela. a ja nejazdi mna cisty vodik ja len obohacujem nasati vzduch s vodikom cize to zanemna vybusnejsi vzduch to znamena vetcsi vykon a to znamena ze npr pri 50km/h nemusis mat polovicny plyn ale iba stvrt plynu a prave tymto setris to palivo ze ti uberas s plynoveho pedalu ale vykon ty zostava a tym ze som neni ochotny ti to ukazat hovor si co stes ja mam ine starosti a nie presviedcat dakych ludi ktory tomu neveria a aj takich nepresvedcim .
BlackMW napísal:
jj uplne ta chapem, ja mam zase doma teleport a tiez ho nikomu nechcem ukazovat
johnyfly1 napísal:tak teoreticky by auto slapalo aj na absinth nie?
johnyfly1 napísal:radsej absinth vypit a nacikat do nadrzky.....to by bol chip tuning
BlackMW napísal:
jj uplne ta chapem, ja mam zase doma teleport a tiez ho nikomu nechcem ukazovat