... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
eko.fresh napísal:Tu niesme v jimiho inzercii ale v technickom okienku, cize neviem preco by sa tu niekto mal zdrziavat komentov.
To co tu vy dvaja pani prezentujete je horsi scam ako pyramidove hry v Albansku a jedine co robite je ze tu zavadzate psenudo faktami ludi co sa do toho nerozumeju. Nemam cas sa tu k tomu vyjadrovat podobnejsie, kto chce pouzije google. Netreba snad nikomu hovorit ze to co znie az moc dobre je vacsinou kravina. 450 eur rocne uspora za vec ktora stoji 100eur... ???? Netrba sa divit ze na slovensku dlho frcal Drukos vynos, BMG horizont a pod. a teraz sa domahaju 10 rokov odskodnenia
jimi napísal:vidím, že väčšina prispievateľov je typu "všade som bol a všetko som videl"
neviríte ničomu okrem demagódie ktorú vám "záujmové skupiny" za tie roky natlkli do hlavy...
"čím viac sa učíš - tým menej vieš" vám asi nič nehovorí !?
výroky typu: to je blbosť, kokotina, kravina, atď.
by som si nikdy na nič nedovolil povedať čo ani nepoznám a neviem ako funguje.
koho sa to netýka nech neberie na seba, ale toho "mudrovania" zo strany niektorých tu by už aj stačilo.
kto má záujem, môže si to vyskúšať a potom tu napíše svoje zistenia.
MateX3 napísal:Nemusíme byť zas na túto vec tak tvrdí... Autá s vodíkovým spaľovaním nie sú nič nové.
Viď http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_hydrogen_internal_combustion_engine_vehicles
Dokonca aj BMW má v tom prsty:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrogen_7
jimi napísal:vadíme sa tu ako malé deti o vláčik....
otestujme to a dajme tomu bodku na koniec.
potrebujeme k tomu auto a ochotných ludí, ja dodám fuel stop,
natankujeme auto do plna, prejdeme 50km nejakým smerom bez tohto zariadenia, otočíme sa a vrátime sa na benzinku kde sme tankovali. tam znova natankujeme do plna a namontujeme fuel stop. prejdeme tú istú dráhu 50km tam aj späť a znova natankujeme.
vyjde nám spotreba so zariadením aj bez neho a každý sa tu ukludní a budeme vediet na či sa to oplatí.
takže potrebujeme:
-ochotného člena + auto
-peniažky na palivo (na cestu 200km)
-a nejakých aspoň 2 nestranných svedkov
najlepšie by bolo odštartovať napr. z KE mám to síce do 100km ale ochotne prídem na vlastné náklady,
![]()
![]()
tak sa hláste...