... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
starML napísal:Ahoj Jimi, uděláme to takto:
- já budu 16.-18.4. učit v Trebišově, přesná adresa je http://www.autoelectric.de/unternehmen/ ... wakei.html
- Ty nebo Tvůj mechanik mi to zařízení do auta v Trebišově nebo v Sečovcích namontuje. Z Michalovců to máš kousek, ale nezaplatím Ti ani cent !!
- domů do Mariánských Lázní to mám necelých tisíc kilometrů. Pokud se projeví alepoň 10% úspora paliva, tak Ti můj kolega v továrně Trebišov 30.4. vyplatí 200 Euro a o tomto pokusu se dozví celý slovenský i český BMW klub. Můj rating na těchto fórech není úplně bezcenný.
Jdeš do toho, nebo to může MOD smáznout? Pokus se mi odpovědet do 13.4., abych si mohl můj pobyt v Trebišově naplánovat - díky.
starML napísal:Ahoj Jimi, uděláme to takto:
- já budu 16.-18.4. učit v Trebišově, přesná adresa je http://www.autoelectric.de/unternehmen/ ... wakei.html
- Ty nebo Tvůj mechanik mi to zařízení do auta v Trebišově nebo v Sečovcích namontuje. Z Michalovců to máš kousek, ale nezaplatím Ti ani cent !!
- domů do Mariánských Lázní to mám necelých tisíc kilometrů. Pokud se projeví alepoň 10% úspora paliva, tak Ti můj kolega v továrně Trebišov 30.4. vyplatí 200 Euro a o tomto pokusu se dozví celý slovenský i český BMW klub. Můj rating na těchto fórech není úplně bezcenný.
Jdeš do toho, nebo to může MOD smáznout? Pokus se mi odpovědet do 13.4., abych si mohl můj pobyt v Trebišově naplánovat - díky.
MateX3 napísal:Na trhu je množstvo "vynálezcov" podobných riešení, tabletky, vzduchové špirály, magnetizéry a kadejaké chemikálie na zníženie spotreby.
Keď nechcem veľa platiť za palivo, jazdím menej a ekonomicky.
100€ vysoliť za niečo, čo nemusí fungovať a nieje faktami podložené, je proste veľa.
johnyfly1 napísal:zasa jimi zoberme si to z druhej stranky..starML to od teba kupi pride do ciech ale zisti ze to ziadnu spotrebu nezvysilo a tak sa zacne dozadovat o vratenie penazi...no a potom to zacne co si vyssie pisal citujem "pričom nikto iný okrem teba nebude vedieť, že či si šiel napr. rovnakým tempom, a že akú si mal skutočnú spotrebu,...." on ti bude pisat ze siel normalne a ty mu budes hovorit ze urcite musel ist inac ked neusetril![]()
takze ma to dve stranky... myslim ze starML je jeriozny chlap a ma tu a aj na ceskom fore dobru povest a myslim ze keby na tom zariadeni neusetril nemal by ti ho problem vratit spat resp ti zan zaplatit ak bude funkcne