... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Nitro napísal:ked stlacite nulovacie tlacidlo a otocite klucik do polohy ACC objavia sa nejake udaje na pristrojovke.......vie mi niekto napisat preklad tychto udajov??? co znamenaju?? SURNE!!!
starML napísal:Nitro napísal:ked stlacite nulovacie tlacidlo a otocite klucik do polohy ACC objavia sa nejake udaje na pristrojovke.......vie mi niekto napisat preklad tychto udajov??? co znamenaju?? SURNE!!!
2 Nitro - máš to v mailu, pokud nedojde, ozvi se
2 Speedy - skutečný stav km se v jednom testu ukáže, ale pokud je tam "bodka", tak stav nesouhlasí se stavem v řídící jednotce --> se stavem tachometru bylo manipulováno
Testy palubního přístroje :
http://sweb.cz/vs31/Test%20palubn%c3%ad ... stroje.doc
MT-SPEEDY napísal:Nitro vie, preco som sa to pytalAle dakujem, pomoze to aj mne... Ked sa vraim z dovolenky, pojdem kuknut o kolko km ma turek ojebabral
MT-SPEEDY napísal:Lucky, si si isty, ze 1ka nie je realny pocet najazdenych kilometrov?
LuCKy napísal:MT-SPEEDY napísal:Nitro vie, preco som sa to pytalAle dakujem, pomoze to aj mne... Ked sa vraim z dovolenky, pojdem kuknut o kolko km ma turek ojebabral
Aj ty to máš od nemeckého turka...?
LuCKy
BlackMW napísal:to je asi najvacsja vada E36.. ze asi kazdu mal naky turek..
aj ja mam od turka a dalsie 2 co sme doviezli boli od turkov![]()
to su jebovia z lesa, vobec sa nestaraju o to..
na mojej skryval turek vadny snimac kluky, prasknutu expanzku,
nastastie to mal len rok tak sa nestihlo vjac dojebat
LuCKy napísal:BlackMW napísal:to je asi najvacsja vada E36.. ze asi kazdu mal naky turek..
aj ja mam od turka a dalsie 2 co sme doviezli boli od turkov![]()
to su jebovia z lesa, vobec sa nestaraju o to..
na mojej skryval turek vadny snimac kluky, prasknutu expanzku,
nastastie to mal len rok tak sa nestihlo vjac dojebat
No v mojom asi vozili ovce v kufri...Báwo sme ale mali komplet rozobrané, vyčistili sme ho, vytepovali, takže už pohoda, teda až na ten kufor, stále tam cítiť nejaký zápach...
LuCKy
Peppo napísal:Mrtveho turka ste nenasli??
LuCKy napísal:MT-SPEEDY napísal:Nitro vie, preco som sa to pytalAle dakujem, pomoze to aj mne... Ked sa vraim z dovolenky, pojdem kuknut o kolko km ma turek ojebabral
LuCKy
MT-SPEEDY napísal:LuCKy napísal:MT-SPEEDY napísal:Nitro vie, preco som sa to pytalAle dakujem, pomoze to aj mne... Ked sa vraim z dovolenky, pojdem kuknut o kolko km ma turek ojebabral
LuCKy
JJ, ten moj turek ho doviezol z Talianska do svojho bazaru... Uz sa mi odtial podarilo vybrat asi 10 eur v minciach, nejaky anglicak a zo zadnej rolety roztrhnuty sacok s medom
kačo napísal:ci to bol med... si kostoval ???