... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
alfi666 napísal:No a to si cistil este len EGR... a nie to sanie (ten cierny plast kam to EGR vedie tie spaliny)... to sa uplne dokonale snad vycistit ani neda
Swandes 320D napísal:
No chcel som dat dole aj ten "cierny plast-komplet" no nevedel som ako na to.bal som sa aby som tam nieco nedo..ebkal
.
Staci klasicky odstarnit ten plast?ci treba aj nieco poodpojovat?
Dik
Ps:viem si predstavit ako tazko by to islo-to pojde
darty napísal:No nie je to až taká sranda, treba si dať pozor na pár vecí. To sanie je spojené s plastom
od strany kabíny, drží na jednom imbuse, vedľa je čidlo, treba ho odpojiť. A hlavne treba
dávať pozor na tie gumové tesnenia a matice aby niečo nespadlo do hlavy. Ale všetko ide...
zhmp napísal:Chalani mňa tak napadlo,že keď odpojíte EGR tak,to že budú vyššie hodnoty spalín(emisie) je logické....ale nenapadlo niekoho,že by sa mohli opotrebovať skorej aj katalizátory z toho dôvodu????hm........len tak ma to napadlo.......
zhmp napísal:Chalani mňa tak napadlo,že keď odpojíte EGR tak,to že budú vyššie hodnoty spalín(emisie) je logické....ale nenapadlo niekoho,že by sa mohli opotrebovať skorej aj katalizátory z toho dôvodu????hm........len tak ma to napadlo.......