... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Stefo1248 napísal:a ešte otazka ,ked je už von KAT tak to je asi jedno,aki mate nazor na vyhodenie aj koncoveho tlmiču???
žeby bola len rura od motora až dozadu?
Stefo1248 napísal:sa naserem tak cez vykend budem zvarat a podde preč všetko![]()
bude holá rúra,čo vy nato? bolo by to lepšie? dat všetko preč?
Stefo1248 napísal:sa naserem tak cez vykend budem zvarat a podde preč všetko![]()
bude holá rúra,čo vy nato? bolo by to lepšie? dat všetko preč?
Cosmo napísal:Ehm ja som na 3,0i jazdil dva mesiace bez nicoho, proste zvod a rura az dozadu a na nej dve ozdobne koncovky. Zvuk sa nepodobal nicomu, hucalo to ako kkt. Nieco strasne. Prisiel som na navstevu a ked som odchadzal museli drzat okna nech nevypadnu. Nemohol som prist domov neskor ako po 22:00, lebo konflikt na druhy den so susedmi. Vystupil som z auta a nic som nepocul. V zivote nikdy, nech je tam radsej hrdzavy stary tlmic, ale nech pocujem sepot 6 valca a nie jeho hukot.
BTW: hluk to bol riadny, upnem ked tak video :)
Stefo1248 napísal:tie držiaky su jednoduche.priložili sme ruru označili miesta ,a na ne nazvarali 8-smičku šroubu a drziaky plnia dalej svoj učel:D
a myslim že bude lepšia rura ako vykuchanie:Duž len koli hladkemu priechodu spalín.. nieje to nič tažkeho a ked sa už do toho púštaš...:) rura je lacna,hrubostenná,prežije aj celé auto..