... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
cheetah2 napísal:a občas keď bude na pneu tak nejaka ta ,,gumovačka,, .
slevin napísal:
drift si radsej vyhod z hlavy ked len obcas bude na pneu lebo to je to najlacnessie na celom...
cheetah2 napísal:naozaj úžasné
Načo sa ozývaš prosimta? Ako sry nechcem byť hnusný ale taketo rady....si fakt nechaj pre seba.
cheetah2 napísal:Úplná normálka, občas do práce keď bus alebo bicykel omrzia....výkendové výlety.....možno nejaky ten tuning zraz....a občas keď bude na pneu tak nejaka ta ,,gumovačka,, . Na bláznenie určite nie, na to sú iné autá.
pelo napísal:Nejako to nesedi s tvojim posledny prispevkom...
Nestrapnuj sa este viac. Toto je forum pre ludi co sa nieco spytaju, nasledne prebehne diskusia a vypocuju si rady bez toho, aby urazali diskutujucich. Na keru picu si vlastne zalozil toto vlakno, prisiel si si po rady alebo len provokovat? Takto to vyzera, ked sa sem zaregistruje nejaky dilino s feliciou od mamy...
ice.blade napísal:mozem otazku? preco si sa sem zaregistroval a naco nas ziadas o rady ked ty to vobec nepotrebujes? uz aj vdaka tebe znova klesla uroven fora a je tu o jednu zbytocne zalozenu temu viac
dracik.bmw napísal:Ked si kupis e30 tak to mas ideal male lahke a td..A pokedy to nieje cuker tak ta nebude srat ze si to niekde oskrel alebo buchol..![]()
Lebo potom ked ta to prestane bavit a budes chciet cuker tak dovi dopo hodne zdaru v utapani ecok..A za 4000tis ecok zozenies urcite aj daco lepsie
cheetah2 napísal:
Čítal si o ,,aké,, rady sa ja zaujímam?? Asi nie. Nezaujímajú ma rady typu: nech to tak, budeš do toho len spypat peniaze a pod. kraviny. Nie, že by to nebola všetko pravda, ale tieto veci už dávno viem. Nebude to moje prvé auto.
No zrovna cuker nepotrebujem, ale mám rád, pokial auto jazdí a vyzerá tak ako má. Tak pokial by som šiel do e30 2.5 tak tých 4000 je podla mna primeraná cena keď k tomu pripočítam, aj údržbu po kúpie atp.