... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
johnyfly1 napísal:
tak mi rozbehaj na slavnom usb ads interface a budes sakra dobry![]()
mne to nechce ist na karte express to com ani na ziadnej redukcii ide mi to len na skutocnom COM porte
p.s. pokial ti pojde uz lahka inpa tak urcite nejako rozbehas dis aj progman![]()
inac ty si rozbehal aj DIS aj GT1?hmm zaujimave, tak mi povedz ako sa na takom kabli da rozchodit GT1
(ja viem airbone aj ja som bol taky
)
lionlion napísal:ale asi sem nikto nehodi nieco 100% funkcne a pritom nie az tak zlozite.... (schema, alebo obchod za par supiek)
aky interface potrebujem, na priemernu diagnostiku, ziadne zlozite ukony + aky program k tomu
lionlion napísal:o progrma nejde, mam stiahnuti GT1 ,Carsoft a neje problem stahnut co bude treba... len treba vediet co
s PC tiez neje problem, mam az tri kusi, vsetko origo ma rs232, ziadne stare hrkalky, vsetko vykonne.... nieco nainstalovat a rozbehat by tiez nemal byt problem
Ide mi o interface, o ten kabel... ten nemam a neakych neviem kolo ecka sa mi zato tiez nechce dat
najlepsie by bodla schema, nieco jednoduche kde netreba ziadne mikorprocesory programovat
ale zase aby to bolo odskusane, nic take teoreticke ze "malo by to ist" a ja si potom odpalim pol elektroniky v aute
kosti123 napísal: