Nedeľa, 7. Novembra 2010, 22:17
Vidim ze ste tu profici do tej diagnostiky. Ja sa do toho velmi az tak nerozumiem, myslim skor ten hardware, a tak len gulim oci a ucim sa :)
Chcel by som si zaobstarat neaku tu diagnostiku za co najlacnejsie ecka. Nechcem nic profi, to mozno neskor, zatial by mi stacilo nieco zakladne. Napr. resetnutie jednotky airbagov (to by sa mi dost hodilo, kedze s burackou prichadzame casto do styku),reset intervalov, vymazanie chybovych hlaseni, neake to nacitanie napr. natacania svetiel, snimaca vo volante pre DSC, a podobne.
Osobne mam e39 2002 a bracho e60, takze nieco od roku 2000 a vyssie (zase uplne nove auta tiez ne, take sa mi asi pod ruky nedostanu). Uz som s diagnostikou robil, hoci nie vela, ale asi viem o com to je a tiez vseobecne PC je mi blizke. PC s RS323 mam a nieje problem tam hodit aj Linux
Co by ste mi odporucili? rozmyslal som nad carsoftom alebo scanner...stacila by aj neaka nie velmi zlozita schema, vedel by som si to aj zostrojit pokial nebude treba neaky integrac programovat. Ale ak by ste mali schemu na carsoft tak by som si to vykuzlil hoci by to bolo len pre moje auto