Utorok, 9. Novembra 2010, 21:23
podnikanei ako take, chcem to iba pre seba. Keby ze chcem podnikat, potrebujem nieco profi, co nema azdy druhy garaz-majster.
Domaci je najlepsi lebo si ho robis sam tak si natom das zalezat, ale iba vtedy ak mas dobru schemu.
Len nechapem ze niekto je taky lakomi, to by potom mohlo tot forum zaniknut a vsetky ostatne.... lebo kazdy na nieco pride ked sa mu nieco pritrafi, a druhy chce radu ako si usetrit cas a peniaze, ale nikto mu neporadi....
Na fore je 99% ludi co nieco potrebuju od tych co stym uz maju skusenosti, a funguje to tu tak... tak preco to nefunguje aj pri tejto teme...
To by sme pri vsetkych veciach mohli povedat "mas problem? pod ja ty to urobim..." namiesto toho aby sme poradili
Je jasne ze 120 by sami davalo tazsie ako 30... ale keby som mal istou ze to pojde vsetko ako ma ziadne trampoty... tak dam aj 120, len to nic nikdy nejde ako ma
A preco sa nepokusit to urobit aj za menej ako 30? ak sa to da... skusit treba, ak nic nikto neporadi, nic nenajdem tak nic, budem musiet neco kupit hotove, ale ani tu neviem ze co lebo je tu toho kopec, a to co pri tom pisu, otmu verit nemozem, lebo vsade inak pisu ako im pasuje aby to co najlepsie predali
Naposledy upravil/-a
lionlion v Utorok, 9. Novembra 2010, 21:27, upravené celkom 1 krát.