lionlion:ja som za svoj interface dal 200eur pred troma rokmi. Tebe je 30 libier vela. A to si myslis akoze ten interface z anglickeho ebay je aka vyroba? je to made in china aby ti to bolo jasne. Aj carsoft a aj vsetko co predava rfsystem je z ciny a samozrejme s piratskym software, snad si nemyslis ze tieto za tieto ceny to niekto vyraba v europe???? Vies kolko stoji originalny carsoft? Skus napisat do firmy carsoft v belgicku a spytat sa ich nato. HOME VERZIA pre konecneho uzivatela stoji okolo 800-900EUR a obsahuje originalny sofware a dongle (hardwarovy kluc). Ludia z tej firmy pracuju na vyvoji tohto software a hardware a necakaj ze to budu predavat za 50eur! Nehnevaj sa, ale si typicky slovak, ako pisem. Vsetko by si chcel zadarmo, ale bohuzial tak to na svete nechodi. Cinania nerobia nic ine, len nekvalitne kopie tychto veci s cracknutym software, preto nemaju ziadny vyvoj a ich vyroba stoji par centov. Skus si kupit cinsky interface a potom ho nedajboze reklamovat, alebo hladat nejaku technicku pomoc. Inac, moja nakupna cena carsoft interface z ciny je okolo 20 dolarov. TO je samozrejme cena bez cla, dph a nakladov na dopravu.
Carsoft co mas je stara a cracknuta verzia 6.5. Su uz ovela novsie, staci sa pozriet na ich stranku -
www.carsoft.be Funguju aj s E60 a aj uplne novymi BMW, no na ceny sa radsej nepytaj. Daju sa kupit aj cinske klony tychto novych carsoftov, ale radovo za ceny okolo 300eur, co je desatnasobne viac ako si ochotny dat.
Potom je este moznost PA SOFT BMW SCANNER -
http://www.bmw-scanner.com/ tu plati to iste co pisem o Carsoft. Najnovsia verzia stoji 1900 dolarov. Samozrejme, mozes si zohnat alebo kupit cinsky klon s piratskym software za niekolko stovak eur.
Tieto horespomenute diagnostiky nie su profesionalne, su to 3rd party produkty a BMW delaer s nimi nema nic spolocne. Su to firmy ktore vyvyjaju software a hardware vo vlastnej rezii.
Hovoris ze si chces interface vyrobit sam. Co ti brani? Kludne si ho urob, a co od nas vlastne chces, aby sme ti poslali schemu, eagle, rozpis suciastok a co este budes potrebovat? Cin a pajkovacku? a nejaky program by sa nenasiel, alebo aspon link a niekto s rapidshare kontom??? Staci zalovit na internete a hladat v programe co sa vola GOOGLE a vela veci si mozes zistit aj sam. A to ze niektore udaje nie su pravdive? A co vlastne chces, nema ti niekto tu z fora napisat knihu o tom ako a co robit? Skus radsej sam pohnut mozgom a povedat nieco nove ty nam.
Myslim ze teraz by si uz mal pochopit o com to vsetko je. A ak nie si servis a zhanas riesenie za 30 eur, na ktore ti da niekto zaruku ze uspokoji tvoje tuzby a potreby a bude ti to spravne fungovat, tak kludne hladaj dalej. Vela stastia!
pietro642: Tvoju vyhovorku o prijme beriem no pripada mi to ako keby som ja prisiel do zlatnictva kupit si prsten a povedal predavacke, nech mi preda nejaky zlaty za 3eur, lebo mam maly prijem.
Co sa tyka tej instalacky INPA, ze ma 14MB ci kolko, to co je?
Komplet balik ediabas ktory potrebujes ma minimalne 300MB - zabaleny. Inpa je totiz program, ale vyuziva rozne subory ktore su ulozene v EDIABASe - kazdy subor pre inu jednotku, navyse rozne coding indexy apd apd. Aj tych 300MB je len okresane a velmi stara verzia.
Nove subory ktorymi sa updatuje EDIABAS stiahnute povedzme z ISTA v39 maju okolo 30-40GB, takze ste trosku mimo....
Navyse INPA sa pre USB musi konfigurovat v subore obd.ini lebo inac vam nebude citat UBATT a IGN. S novsimi autami vam fungovat nebude nic, pokial nemate inpu a cely ediabas updatovany najnovsimi subormi z novych verzii progmanu alebo ista.