... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
bober
Autor témy

Auto-motiv Bratislava.

Utorok, 27. Novembra 2007, 09:09

Nedá mi aby som sa nepodelil zo svojou skúsenosťou v tomto servise BMW. Kdesi v diskusiách som tu riešil problém, ktorý som mal a to nefunkčnú riadiacu jednotku ABS. ( elektronickú časť). Nakoniec som si z elitu podľa čísla VIN zohnal RJ ktorá ma vyšla 14.000.-Sk.
Celý vytešený poďho do Automotiv Bratislava RJ naprogramovať. Veľké bolo moje sklamanie, kleď som zistil, že mi to nenaprogramujú ako koľvek by som chcel lebo nemám správne číslo. Vravým tak aké číslo tam mám mať! Maník mi povedal to isté číslo čo som aj kúpil. Vravím veď to tam aj je, to som kupoval z Elitu!!! Ale im vraj vyskakuje úplne iné číslo a že teda som zle kúpil a že im to nejde naprogramovať, keď tam nemám presne číslo ktoré tam má byť.
Hmm, dobre. Tak podho RJ reklamovať do elitu, čo mi to predali ? Aké číslo ? Ake svinstvo. Elit však na moje prekvapenie potvrdil, že číslo je správne a táto RJ podľa čísla VIN pasuje do môjho auta.
A teraz čo? Bol som z toho riadne zmetený.
Skúšal som ešte raz v automotive či by mi to nespravili, že RJ je správna.
Nepochodil som ani tak ochota na bode mrazu.
Už som nemal iné východisko , zima sa blíži prvý sneh už napadol a bez ABS a kontroly trakcie sa nedá jazdiť.
Vravím tak dobre !!! Automotiv, zožente mi RJ a spravte mi to nech mám pokoj.
Tak sa aj stalo. RJ aj s robotou stála 32.000.-Sk!!!
Veľmi to bolelo, ale čo už.
Prišiel som domov a urobil som veľkú chybu!!!
Doma ma napadlo, že pozrem na tú ich RJ, čo tam dali, že aké má teda číslo. Skoro ma jeblo!!!! Presne tá istá RJ a to isté číslo ako z elitu za 14.000.-Sk.
Tak sa pýtam, je to normálne aby nás takto v BMW ojebávali?
A vraj seriózny servis. Pcha nedajte sa vysmiať!!!

Xader
Kraj: Bratislavský

Utorok, 27. Novembra 2007, 09:38

A nevedeli by to naprogramovat napr. v MM Racing , alebo v nejakej tuningovej spolocnosti ? ved oni maju aj original softy :roll:
Inak paradne svinstvo :evil: ale tak je to skoro vsade . Pokial nekupis od nich, tak ti nepomozu.
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

kubkoFCT

Utorok, 27. Novembra 2007, 09:40

v polsku to naprogramuju ta tuty :wink:
e39 530d-2002

bohus
Kraj: Nitriansky

Utorok, 27. Novembra 2007, 09:51

myslim ze to neni uplne v poradku. V takomto pripade treba im pripomenut ze su tu neni sami a povedat im ze nuz ked to vy nedokazete dokaze to napr.AWT bavaria, dovidenia. Zrazu sa to bude dat. Uvidis.
V kazdom pripade urobili si skvelu reklamu.
V DE by to urcite stalo menej. V tych servisoch je to cista anarchia. Zauctuju mu aj to co neurobili aj tu solvinu s kerou si mechanik ruky umyva
ex TRABANT 601 S limuzina, dvojtakt, vzd. chl, EURO -3
ex 318tds EURO 2
JAWA 175

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 27. Novembra 2007, 10:56

otazka je skor ci fakt nebola chybna nalepka na tom co si dostal z elitu,
lebo pri elektronike pochopim ked je o 30 alebo 50 percent lacnejsia v elite,
ale o 130% je uz trochu divne, nje ?

kazdopadne by stalo za pokus ist s tou vecou aj do AWT ci povedia to iste..
alebo si nechat dat pisomne z automotivu ze to nepasuje a skusit to vratit,
ja by som to kcel videt na vlastne oci ze to nejde, precalen ten kompjuter
na programovanie stoji nejaky ten milion a ked to uvidim na nom tak by som tomu veril..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

RUDINKO1
Auto: BMW F10
Kraj: Prešovský

Utorok, 27. Novembra 2007, 11:16

tak počúvaj ma riadne by som toho týpka ( týpkov ) niekde počkal a naložil im koľko by do nich vošlo KOKOTI............normálne nervy mám len to píšem.........!!!!!!!!!!!!!!
Nadšený "fanda" BMW hlavne X5

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 27. Novembra 2007, 12:51

Ja by som to tak urcite nenechaval. Urobil si chybu ale to sa da pochopit ked ta tlacil cas. Ale teraz by si mal minimalne zistit ze kde bol v skutocnosti problem. Ak v nalepke vrat tu riadiacu. Ak v Automotive tak ich tam chod minimalne zjebat / lepsie urobis ak pojdes priamo za prevadzkarom - su povinny ta s nim skontaktovat a povedz mu ze si to hodil sem na bmw forum ze sa to dozvie kazdy a ze ako to teda budu riesit dalej. Minimalne tam dostanes dozivotnu zlavu na diely ;)

PS: Bol som pri takomto "jednani" takze viem o com hovorim :twisted:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

balino
Auto: E36 320iSDN

Utorok, 27. Novembra 2007, 14:12

no vyhrazat sa s bmwforom to je napad :lol: guzi guzi
E36 sedan 320iSDN rv 97
FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242
http://www.indaclub.sk, http://www.partyveci.eu, http://www.obchodpredeti.sk

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 27. Novembra 2007, 14:20

balino napísal:
no vyhrazat sa s bmwforom to je napad :lol: guzi guzi

Tak nie vyhrazat sa ale nech si uvedomia ze NAS ZAKAZNIK NAS PAN. Na Slovensku je to skutocne hrôza ako sa spravame k ludom co nam davaju peniaze za nase sluzby.

A zazil som ked jeden nemenovany pan ,s ktorym som to cele absolvoval, okolo 10tej vecer vstal z kresla v kancelarii koli nefungujucemu netu a isiel priamo do centrály nemenovanej spolocnosti a spravil tam taky bordel ze kym sme sa vratili tak uz net isiel :) A to mu medzitym slubovali vsetky mozne zlavy a premiove balicky ci co vsetko. Ja som sa len smial celu dobu. Mal si vidiet ich tvare. To bolo vysledkom asi tyzden blbnuceho pripojenia :twisted:

Stacilo nahucat a zrazu ta zavada bola odstranitelna do pol hodiny

Tym samozrejme nechcem hovorit aby niekto na niekoho hucal. Treba byt slusny ale treba povedat ked si nespokojny. Na to mame usta a zakony ktore nam v tom maju pomoct ;)))
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

pysta

Utorok, 27. Novembra 2007, 15:39

Mne v automotive najprv za 70t domrdali co nasli a po pol roku mi vola nejaka babenka zo spolocnosti XY ze prieskum zakaznickej spokojnosti :-) Potom nejak zlozila :?

bober
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2007, 16:39

Pôvodnú RJ sa mi podarilo do elitu našťastie vrátiť. Nálepka tam určite nebola zlá.
Ďakujem za podnety. Každopádne už v živote ma v automotive neuvidia . Nechce sa mi s nimi špiniť si ruky . Božie mlyny melú pomaly raz na nich dóóójde. Toho mechanika čo to robil a tvrdil mi ako sa to nedá, si pamätám a dúfam, že ho raz stretnem vonku...
Jáááj to bude kopec srandy.

britva

Utorok, 27. Novembra 2007, 18:09

to bober: bol si v automotive dohodnuty, ze si mozes priniest svoju a oni ti ju naprogramuju ?

Xader

Utorok, 27. Novembra 2007, 18:13

bober napísal:
Pôvodnú RJ sa mi podarilo do elitu našťastie vrátiť. Nálepka tam určite nebola zlá.
Ďakujem za podnety. Každopádne už v živote ma v automotive neuvidia . Nechce sa mi s nimi špiniť si ruky . Božie mlyny melú pomaly raz na nich dóóójde. Toho mechanika čo to robil a tvrdil mi ako sa to nedá, si pamätám a dúfam, že ho raz stretnem vonku...
Jáááj to bude kopec srandy.

Ale preco si sa tu nespytal ? nikto ti nevedel pomoct ? urcite su kontakty aj na strede slovenska v BMW , kde by to vedeli spravit :idea:
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

RUDINKO1
Auto: BMW F10
Kraj: Prešovský

Utorok, 27. Novembra 2007, 19:04

po vijne je každý generálom.......:-))
Nadšený "fanda" BMW hlavne X5

cellica

Utorok, 27. Novembra 2007, 20:58

Poviem iba jednu vec k teme autmotiv su hajzli a buzeranti chcel som ist na posratu diagnostiku a to bolo rečí že ako sa to neda že nemaju teraz elektrikara volneho a pod povedal som že zaplatim o 100 percent viac že to potrebujem iba diagnostiku čo je ť min zaležitost tak že zavolajte si za 14 dni. Odišiel som znechutený a ten prístup toho debilka čo je tam prijmací technik no comment. Mam e39 a pozeral na mna že čo tam chcem s takým vozom no tak to ma už vytočilo a poslal som ho do piče a už tam niky nevkročím. Automotiv je humus a ludia vyhýbajte sa mu na 100 kilometrov.
Naposledy upravil/-a cellica v Štvrtok, 29. Novembra 2007, 21:51, upravené celkom 1 krát.
BMW E46 320d fl 2005
ex BMW E39 523i M52 Vanos 1997 - nikdy nezabudnem: -)
Ford Mondeo 2002 1,8
ex Ford Taurus 2,5 V6 1995
ex Pontiac Fiero 2,5 V6
ex Toyota Celica 1,6 16V
ex Toyota Corolla 1,6 16V
ex Opel Omega 2,5 V6
ex Audi A6 avant 2,0
and more

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných