... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
adko
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Auto-motiv Bratislava.

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 12:34

alfi666 napísal:

A to akoze hovori o niecom? ;)
V elite stoji obyc rameno na E46 cca 150 eur, v BMW okolo 300 eur, pricom z ebayui si ho mozem kupit za cca 80 eur.... ocom to svedci?.. ze BMW ma chce odrbat? ... asi nie... lebo predpokladam, ze to bude iny vyrobca, lepsia kvalita alebo hocico ine....

Vsetci mame moznost vyberu a zalezi len na nasej sikovnosti, co si vieme zohnat... nechapem preco sa niekto stazuje, ze vec XY stoji v BMW tolko a on to vedel kupit za polovicu...

To rovno mozete nadavat na vsetkych predajcov na SK lebo v USA je vsetko lacnejsie ;))

NO tak tak v USA su lacnejsie suciastky o polovicu a to tam musia est epriviest atd ale co uz :)

Osobne nemam zlu skusenost s motivom ... skor mam pocit ze ked tam clovek chodi pravidele snazia sa mu urobit aj lepsiu cenu aj na suciastky daju nejaku zlavu pripadne nauctuju menej za robotu atd.
Na niecom zarobit musia :)
AWT tempus to je humus odkedy to maju vychodnari :) tam by som nedal ani trojkolku :) yo a najvacsi humus je porsche co mam skusenost ..
tak ale necudujme sa ked niekomu daju 500eur v hrubom a pustia ho robit na auto za 130tisic eur ..

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Októbra 2009, 10:13

alfi666 napísal:

A to akoze hovori o niecom? ;)
V elite stoji obyc rameno na E46 cca 150 eur, v BMW okolo 300 eur, pricom z ebayui si ho mozem kupit za cca 80 eur.... ocom to svedci?.. ze BMW ma chce odrbat? ... asi nie... lebo predpokladam, ze to bude iny vyrobca, lepsia kvalita alebo hocico ine....

Vsetci mame moznost vyberu a zalezi len na nasej sikovnosti, co si vieme zohnat... nechapem preco sa niekto stazuje, ze vec XY stoji v BMW tolko a on to vedel kupit za polovicu...

To rovno mozete nadavat na vsetkych predajcov na SK lebo v USA je vsetko lacnejsie ;))

Plne suhlasim s alfim ale nrmax chcel asi povedat ze zohnal rj z polska a tam o kvalitu az tak nejde. Lebo vysledok je ze bud absujes alebo nie. :wink: A aj keby zivotnost bola o 1/3 kratsia tak sa to oplati.

Toto ale plati len na tento pripad. Inde urcite na kvalite, vyrobcovy zalezi, jak pisal alfi... vsetci maju moznost vyberu.

LOKI

Streda, 12. Mája 2010, 13:39

Volal som na update softu do idrivu...aby mi citalo mp3-ky, kedze 2 mesiace po tom sa updatoval oficialne soft ktory mp3 podporoval:

Cez telefon mi tipek povedal, ze ak dojdem, pozru auto a vypise im, ze treba aktualizovat soft, tak mi daju nato zaruku, system sam vypise kolko sa to bude robit, ze napr 3 hodiny a aj viac...(tj. tak 200E, kedze za hodinu chcu tusim 63) a mam nato zaruku odnich. Ak to pozru a soft im nic nevypise, vsetko je na moje riziko, keby sa update nepodaril ](*,)

otazka : Riesil niekto UPDATE SW v Idrive cez niekoho a ak ano kolko vas to stalo ?
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

kreveta
Auto: E60 LCI, 540i V8

Streda, 29. Septembra 2010, 09:06

Ja mám s Auto Motivom len dobré skúsenosti. Aj keď často nosím vlastné diely (nie tak vždy kvôli cene, ale aj kvôli vyššej kvalite, ktorú si chcem zvoliť sám). Menil som inak brzdy a warnkontakt bol ešte nedotuknutý, mohli si zaň zaúčtovať, lebo som si objednal v rámci práce aj ten, ale dostal som úprimné vyjadrenie, že nebolo potrebné meniť. Je to malá položka, ale zdá sa mi to celkom fair.

kreveta

Streda, 29. Septembra 2010, 09:31

sopeko: Povedz, že ti mrzne, navigácia prestane reagovať, musíš reštartovať auto alebo podobne, a chceš to skúsiť updatnúť. iDrive síce zaznamenáva poruchy, ale predpokladám, že sa s tebou na tom nebudú hádať, aj keď záznamy o chybách nenájdu. Za takých okolností by to mali upgradnúť, keďže hlásiš poruchu, nežiadaš ich o (platenú) láskavosť. Ale ja si myslím, že tam nie je čo špekulovať. Tie aktualizácie predsa vychádzajú preto, aby sa aplikovali. Ak máš starú verziu, technik zistí, že existuje aj novšia, a za poplatok za prácu nevidím dôvod, prečo to neurobiť.

januar
Auto: e90 320i

Pondelok, 18. Apríla 2011, 13:45

Kluci kam sa prestahovaly vcera som isiel okolo a je tam cadilac a hummer

ice.blade

Pondelok, 18. Apríla 2011, 15:42

januar napísal:
Kluci kam sa prestahovaly vcera som isiel okolo a je tam cadilac a hummer

su na tej istej adrese... dnes som tam bol kamosovi pre oil filter... najskor predajnu prerabaju ;)

kreveta

Štvrtok, 4. Augusta 2011, 19:17

Showroom uz ma Cadillac ale vzadu je stale Auto-Motiv.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 29 neregistrovaných