... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Utorok, 15. Januára 2008, 14:12

winter napísal:
No ja som tam zas prišiel s E46 318i, že za koľko by mi tam namontovali lakťovú
opierku. A chlapík v auto-motive mi vraví, že sa tam nedá namontovať.
Nerozumiem tomu, neverím žeby ten kus plastu nepasoval?
Alebo mám pôvodne nejaký nižší stupeň výbavy, a preto mi ju tam "nemôžu"
namontovať?
Rozmýšľam že by som si ju objednal a namontoval, len neviem ako.

Má s tým niekto skúsenosti?

zle si sa vyjadril, mal si povedat: chcel by som u vas kupit laktovu opierku aj s montazou.. :lol:

a neopytal si sa preco sa tam neda namontovat ked sa tam montovali ?
ale fakt je ze by si sa asi nedoplatil..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

winter
Auto: G05 X5 45e
Kraj: Nitriansky

Utorok, 15. Januára 2008, 14:50

BlackMW napísal:
zle si sa vyjadril, mal si povedat: chcel by som u vas kupit laktovu opierku aj s montazou.. :lol:

a neopytal si sa preco sa tam neda namontovat ked sa tam montovali ?
ale fakt je ze by si sa asi nedoplatil..

varaj do tohoto modelu sa nedá.
zdá sa mi to ako blbosť.

podľa mňa je to niečo na štýl ako keď ťa škodovka motivuje ku klúpe lepšej výbavy s lepším motorom tým spôsobom,
že nejaký doplnok do nižšej výbavy nemontujú (iste že sa namontovať dá, alebo to spravia tak aby sa nedalo).
ty ho ale chceš, tak musíš zaplatiť vyššiu výbavu.
a keďže sú autorizovaný servis, tak sa nesmie dať domontovať.
to je moja teória.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Opierka....

Utorok, 15. Januára 2008, 21:20

Pokial tam máš stredový panel kde je ručná brzda a máš tam také dve malé odkladacie panely tak sa to iba namiesto toho namontuje ak sa nemýlim....BMW...všetko je možné aj nemožné......he :D

winter

Re: Opierka....

Utorok, 15. Januára 2008, 21:39

zhmp napísal:
Pokial tam máš stredový panel kde je ručná brzda a máš tam také dve malé odkladacie panely tak sa to iba namiesto toho namontuje ak sa nemýlim....BMW...všetko je možné aj nemožné......he :D

presne to som si myslel, ešte prísť na to ako to tam namontovať... :-)
bobo má na stránke opierku, len sa mi zdá nejaká krátka

neviem či je to originál a čo za to chce a čo stojí originál
Naposledy upravil/-a winter v Sobota, 9. Februára 2008, 23:54, upravené celkom 1 krát.
G05 X5 45e
ex F20, 120dA
ex E46, 318i

TT-SIMIK
Kraj: Trnavský

Opierka!!

Streda, 16. Januára 2008, 19:46

akže pod tou dekoráciou okolo rýchlostnej páky su dva šróby čo držia ten panel v predu a v zadu tam kde je konektor na elektriku,teda aspon ja to tam mám su dalšie dva šróby,neboj sa toho máš to coby-dup!!!!!!!

winter

Re: Opierka!!

Štvrtok, 17. Januára 2008, 13:59

zhmp napísal:
akže pod tou dekoráciou okolo rýchlostnej páky su dva šróby čo držia ten panel v predu a v zadu tam kde je konektor na elektriku,teda aspon ja to tam mám su dalšie dva šróby,neboj sa toho máš to coby-dup!!!!!!!

pozeral som to, vzadu sú dva šróby pod popolníčkom
a dva sú vpredu pod krytom radiacej páky.
elektriku vzadu v popolníku nemám.

Celkom pekný návod ako dať dole kryt radiacej páky je tu:
http://www.e46fanatics.com/howto/howtodetail.php?howto_id=28
G05 X5 45e
ex F20, 120dA
ex E46, 318i

vinco

Sobota, 19. Januára 2008, 00:11

pred nedavnom som mal pozitivnu skusenost :-) fajn pristup, rychlo a v priatelnej cene. ale asi to zavisi aj od auta ..... ja mam uz starsie tak asi preto to nebolo drahe
E36 318i Touring

palo
Auto: e34

Pondelok, 11. Februára 2008, 15:02

auto motiv moja skusenost
potreboval som uplne kraviny ako packu na otvaranie kapoty a podobne...
vysledok-pat minut objednavka a na druhy den som si prisiel pre krabicu kde mi chlapik pekne vsetko nachystal.maximalna spokojnost
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

pgrno
Auto: Mercedes A

Utorok, 12. Februára 2008, 20:30

ja mam takisto len pozitivne skusenosti s automotivom. zatial som u nich kupoval same somariny za 50, 80 SK. navyse mam stare auto, takze uz na prvy pohlad nie som typicky vazeny zakaznik.
ale vzdy bezproblemov, zavolal som, objednali a na druhy den to tu bolo. raz mi dokonca aj zavolali ze to tam mam.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

phaenomenum
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Novembra 2008, 14:36

GOOSE napísal:
... a povedz mu ze si to hodil sem na bmw forum ze sa to dozvie kazdy a ze ako to teda budu riesit dalej. Minimalne tam dostanes dozivotnu zlavu na diely ;)

PS: Bol som pri takomto "jednani" takze viem o com hovorim :twisted:

mne to nepride ako blbost - tieto fora su nahodou dost silna zbran

Majo320
Auto: BMW E36
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:14

by som este skusil ci je riadiaca jednotka z Elitu ozaj funkcna lebo sa kludne moze stat ze niekomu par krat pri manipulacii padla na zem alebo je uz vymena za nejaky iny nefunkcny kus. A za to v BMW uz nemozu ze nejde naprogramovat zla riad jednotka

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Re: Auto-motiv Bratislava.

Streda, 7. Októbra 2009, 14:37

Ja som v automotive robil niekoľko vecí na E36, E39 a E60 a spokojnosť.

nrmax
Auto: BMW 525 tds e39

Streda, 7. Októbra 2009, 15:22

mal som ten istý problém s RJ ABS v elite chceli 500,- eurí v BMW 1000,- eurí , tak som trocha pátral na nete a nakoniec som kúpil cez aukro z polska za 74,- eurí!!! aj z poštovným a s ročnou zárukou a fachčí bez problému.

alfi666

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 09:48

nrmax napísal:
mal som ten istý problém s RJ ABS v elite chceli 500,- eurí v BMW 1000,- eurí , tak som trocha pátral na nete a nakoniec som kúpil cez aukro z polska za 74,- eurí!!! aj z poštovným a s ročnou zárukou a fachčí bez problému.

A to akoze hovori o niecom? ;)
V elite stoji obyc rameno na E46 cca 150 eur, v BMW okolo 300 eur, pricom z ebayui si ho mozem kupit za cca 80 eur.... ocom to svedci?.. ze BMW ma chce odrbat? ... asi nie... lebo predpokladam, ze to bude iny vyrobca, lepsia kvalita alebo hocico ine....

Vsetci mame moznost vyberu a zalezi len na nasej sikovnosti, co si vieme zohnat... nechapem preco sa niekto stazuje, ze vec XY stoji v BMW tolko a on to vedel kupit za polovicu...

To rovno mozete nadavat na vsetkych predajcov na SK lebo v USA je vsetko lacnejsie ;))
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

adko

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 12:23

bober napísal:
Nedá mi aby som sa nepodelil zo svojou skúsenosťou v tomto servise BMW. Kdesi v diskusiách som tu riešil problém, ktorý som mal a to nefunkčnú riadiacu jednotku ABS. ( elektronickú časť). Nakoniec som si z elitu podľa čísla VIN zohnal RJ ktorá ma vyšla 14.000.-Sk.
Celý vytešený poďho do Automotiv Bratislava RJ naprogramovať. Veľké bolo moje sklamanie, kleď som zistil, že mi to nenaprogramujú ako koľvek by som chcel lebo nemám správne číslo. Vravým tak aké číslo tam mám mať! Maník mi povedal to isté číslo čo som aj kúpil. Vravím veď to tam aj je, to som kupoval z Elitu!!! Ale im vraj vyskakuje úplne iné číslo a že teda som zle kúpil a že im to nejde naprogramovať, keď tam nemám presne číslo ktoré tam má byť.
Hmm, dobre. Tak podho RJ reklamovať do elitu, čo mi to predali ? Aké číslo ? Ake svinstvo. Elit však na moje prekvapenie potvrdil, že číslo je správne a táto RJ podľa čísla VIN pasuje do môjho auta.
A teraz čo? Bol som z toho riadne zmetený.
Skúšal som ešte raz v automotive či by mi to nespravili, že RJ je správna.
Nepochodil som ani tak ochota na bode mrazu.
Už som nemal iné východisko , zima sa blíži prvý sneh už napadol a bez ABS a kontroly trakcie sa nedá jazdiť.
Vravím tak dobre !!! Automotiv, zožente mi RJ a spravte mi to nech mám pokoj.
Tak sa aj stalo. RJ aj s robotou stála 32.000.-Sk!!!
Veľmi to bolelo, ale čo už.
Prišiel som domov a urobil som veľkú chybu!!!
Doma ma napadlo, že pozrem na tú ich RJ, čo tam dali, že aké má teda číslo. Skoro ma jeblo!!!! Presne tá istá RJ a to isté číslo ako z elitu za 14.000.-Sk.
Tak sa pýtam, je to normálne aby nás takto v BMW ojebávali?
A vraj seriózny servis. Pcha nedajte sa vysmiať!!!

A kto Ti to povedal ze to nejde naprogramovat ? Daj mi meno do sukromnej spravy.To mechanik povedal alebo kto?
Kazdopadne si mal ist za niekym vyssie postavenym aj za riaditelom.Taketo veci treba riesit ... a ked nepomoze tam tak priamo v Mnichove sa to da riesit aj.Su aut servis takze by mali dodrziavat iste zasady a nie takto ojeb..t ze nekupil si suciastku u nas tak neurobime a povedat ze neda sa to.
JA som mal problem s brzdami svietilo mi check control .. mal som oddrbany senzor ale to som nevedel myslel som ze staci to iba resetnut.Tak som tam prisiel a povedal ze chcem resetnut interval nacoze mi bolo povedane ze to nerobia ked oni nemenili tie brzdy.To znamena ze ked Ti oni nemenili brzdy neresetnu interval lebo to posielaju do mnichova a bla bla.Na jednej strane som povedal ze ok ano z hladiska bezpecnosti beriem ze ja ich nevymenim tie brzdy alebo mi ich vymenia niekde u garaz majstra neodborne a oni mi resetnu interval ja sa prizabijem a ... nuz ale na mudru odpoved ich som mal mudru odpoved aj ja .. vytiahol som servisnu knizku kde bol datum vymeny brzd v bmw v prahe a nadhodil som na panka otazku ze to ja ked som v aut servise bmw dal menit brzdy tak musim ist naspet do prahy a ze keby som to urobil trebars v kiely tak musim ist do kielu to dat resetnut ? Sak ma databazu ze to robene bolo .. nato uz mudru odpoved moc nemali :)
Vymenili senzor zdiagnostikovai brzdy pozreli a bolo ...

Inak ako jedno je pravda ze su neradi ak si prinesies suciastky so sebou .. lebo oni prave na suciastkach zarabaju najviac za pracu uctuju celkom smiesne peniaze v motive.Kazdopadne ak chces vykon platenu sluzbu naprogramovanie jednotky .. mali by to urobit.
Za suciastku kolko vypytali presne ? a kolko za pracu ... toby ma zaujimalo

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných