... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
bober napísal:Prečo si sa neozval však som ti písal že ti stým pomôžemPôvodnú RJ sa mi podarilo do elitu našťastie vrátiť. Nálepka tam určite nebola zlá.
Ďakujem za podnety. Každopádne už v živote ma v automotive neuvidia . Nechce sa mi s nimi špiniť si ruky . Božie mlyny melú pomaly raz na nich dóóójde. Toho mechanika čo to robil a tvrdil mi ako sa to nedá, si pamätám a dúfam, že ho raz stretnem vonku...
Jáááj to bude kopec srandy.
Xader napísal:bober napísal:Pôvodnú RJ sa mi podarilo do elitu našťastie vrátiť. Nálepka tam určite nebola zlá.
Ďakujem za podnety. Každopádne už v živote ma v automotive neuvidia . Nechce sa mi s nimi špiniť si ruky . Božie mlyny melú pomaly raz na nich dóóójde. Toho mechanika čo to robil a tvrdil mi ako sa to nedá, si pamätám a dúfam, že ho raz stretnem vonku...
Jáááj to bude kopec srandy.
Ale preco si sa tu nespytal ? nikto ti nevedel pomoct ? urcite su kontakty aj na strede slovenska v BMW , kde by to vedeli spravit
BlackMW napísal:ja sa tiez mozem pridat zatial skor s pozitivnym pocitom z auto-motivu,
co sa tyka dielov spokojnost, lepsie jak cakat v tej Tesco-rade v AWT,
jeden den poslem mailom do 11.00 a na druhy den po obede idem zobrat,
iba raz asi z 20 sa stalo ze bol chalan na dovolenke a nemal nastaveny out-of-office autoreply..
nejaky vacsi servis som si nedaval robit, ale ked mi haluzilo auto,
isiel som na diagnostiku (normalne 650,-) a zistili sme ze to bude asi snimac kluky,
ten som hned objednal a ze diagnostiku zaplatim az potom,
na druhy den som zobral snimac, na dalsi namontoval a bolo to ono,
ked som prisiel zaplatit diagnostiku, ze to je ok, nechceli zobrat peniaze..
bober napísal:Tak to sedí na chlp presne . Ako si povedal to bolo aj u mňa. Zaujímavé. Ale dá sa to pochopiť .Ako inak prinútiť zákazníka aby si kúpil drahý originál diel ako tak, že hop... nepasuje vám číslo, má to zlé parametre, nedaá sa to ... Treba originál diel.
Radšej to nebudem komentovať, lebo sa opäť rozčúlim a praskne mi cievka