... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
VLADKY242

Utorok, 27. Novembra 2007, 21:29

bober napísal:
Pôvodnú RJ sa mi podarilo do elitu našťastie vrátiť. Nálepka tam určite nebola zlá.
Ďakujem za podnety. Každopádne už v živote ma v automotive neuvidia . Nechce sa mi s nimi špiniť si ruky . Božie mlyny melú pomaly raz na nich dóóójde. Toho mechanika čo to robil a tvrdil mi ako sa to nedá, si pamätám a dúfam, že ho raz stretnem vonku...
Jáááj to bude kopec srandy.
Prečo si sa neozval však som ti písal že ti stým pomôžem :wink:

Diablo

Utorok, 27. Novembra 2007, 21:44

Xader napísal:
bober napísal:
Pôvodnú RJ sa mi podarilo do elitu našťastie vrátiť. Nálepka tam určite nebola zlá.
Ďakujem za podnety. Každopádne už v živote ma v automotive neuvidia . Nechce sa mi s nimi špiniť si ruky . Božie mlyny melú pomaly raz na nich dóóójde. Toho mechanika čo to robil a tvrdil mi ako sa to nedá, si pamätám a dúfam, že ho raz stretnem vonku...
Jáááj to bude kopec srandy.

Ale preco si sa tu nespytal ? nikto ti nevedel pomoct ? urcite su kontakty aj na strede slovenska v BMW , kde by to vedeli spravit :idea:

k tomu severu: doposial som nemal problém z Tempusom v Banskej Bystricy. Ale ako sa prestahovali do nového salónu a vystriedali ludí.
Je to konečná. Problém s dielami, aj ceny niako prudko narástli.
A včera mi volal znechutený kamarát, ako ho tam dovyrábali.
ola ola emtroáááá

cellica
Kraj: Bratislavský

Streda, 28. Novembra 2007, 00:22

Proste dajte si pozor na AUTO MOTIV BRATISLAVA
BMW E46 320d fl 2005
ex BMW E39 523i M52 Vanos 1997 - nikdy nezabudnem: -)
Ford Mondeo 2002 1,8
ex Ford Taurus 2,5 V6 1995
ex Pontiac Fiero 2,5 V6
ex Toyota Celica 1,6 16V
ex Toyota Corolla 1,6 16V
ex Opel Omega 2,5 V6
ex Audi A6 avant 2,0
and more

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 28. Novembra 2007, 08:56

Nechcem si automotiv zastavat ale co sa tyka mojej spokojnosti tak som nikdy nemal problem. Bol som tam na servise z E46 - vsetko v pohode, nejake veci spravili dokonca aj navyse - nezauctovali -mozno si cenu nahodili na niecom inom.

Objednaval som tam vela veci na M3 - veci okolo chladica a nebol problem. V stredu rano som objednal chladic a vo stvrtok doobeda bol - predali mi ho sice na paragon, lebo nebol este naskladneny.

A ten prieskum sa robi kazdy rok - poslu ti domov list ze ti bude volat nejaka agentura a budu sa ta len pytat....

Bavo1

Streda, 28. Novembra 2007, 09:38

1 dobra referencia na servis, 1 negativna... Dobra referencia presvedci 1 cloveka, 1 zla presvedci 9 out of 10 ludi.... to to si mnohi ludia neuvedomuju...

Kolko ludi moze Servis takimto sposobo stratit.. Strata klienta aj najmensieho = strata businesu, no business no monies. To si asi vela ludi na SR neuvedomuje.

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Streda, 28. Novembra 2007, 09:53

ja sa tiez mozem pridat zatial skor s pozitivnym pocitom z auto-motivu,

co sa tyka dielov spokojnost, lepsie jak cakat v tej Tesco-rade v AWT,
jeden den poslem mailom do 11.00 a na druhy den po obede idem zobrat,
iba raz asi z 20 sa stalo ze bol chalan na dovolenke a nemal nastaveny out-of-office autoreply..

nejaky vacsi servis som si nedaval robit, ale ked mi haluzilo auto,
isiel som na diagnostiku (normalne 650,-) a zistili sme ze to bude asi snimac kluky,
ten som hned objednal a ze diagnostiku zaplatim az potom,
na druhy den som zobral snimac, na dalsi namontoval a bolo to ono,
ked som prisiel zaplatit diagnostiku, ze to je ok, nechceli zobrat peniaze..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

balino
Auto: E36 320iSDN

Streda, 28. Novembra 2007, 10:02

tak tak ja taky som spokojny
E36 sedan 320iSDN rv 97
FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242
http://www.indaclub.sk, http://www.partyveci.eu, http://www.obchodpredeti.sk

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 28. Novembra 2007, 10:14

BlackMW napísal:
ja sa tiez mozem pridat zatial skor s pozitivnym pocitom z auto-motivu,

co sa tyka dielov spokojnost, lepsie jak cakat v tej Tesco-rade v AWT,
jeden den poslem mailom do 11.00 a na druhy den po obede idem zobrat,
iba raz asi z 20 sa stalo ze bol chalan na dovolenke a nemal nastaveny out-of-office autoreply..

nejaky vacsi servis som si nedaval robit, ale ked mi haluzilo auto,
isiel som na diagnostiku (normalne 650,-) a zistili sme ze to bude asi snimac kluky,
ten som hned objednal a ze diagnostiku zaplatim az potom,
na druhy den som zobral snimac, na dalsi namontoval a bolo to ono,
ked som prisiel zaplatit diagnostiku, ze to je ok, nechceli zobrat peniaze..

Mne sa tiez stalo ze chalan co objednava ND mal dovolenku, tak som poslal mail prijmaciemu technikovi a objednal mi to on. Cize ochota je, takze teraz neviem .

bober
Autor témy

Streda, 28. Novembra 2007, 11:54

Čo sa týka objednávania náhradných dielov, taktiež som tam bol max spokojný. Nebol žiaden problém. Ale s tou riadiacou ma dožrali.
VLADKY242: a neozval som sa preto, lebo v dobrej viere som to začal riešiť v automotive. Nemohol som vedieť, že ma takto dobehnú.
Mam toho bawokráka len chvílku, asi trištvrte roka, tak už som múdrejší ako mám nejaké problémi s ním riešiť. Som rád že existuje tento klub, ste tu fajn. =;

100RM
Auto: e61 550i

Streda, 28. Novembra 2007, 14:12

Podla mna to nieje stratene. Proste tam chod, zober tam tu z toho ELITu a ked ti ju nebudu chciet naprogramovat, tak si vypytaj pisomne vyjadrenie. Ked ho budes mat v ruke, tak im pohroz staznostou do BMW AG v Mnichove. Kamos to takto riesil v Prahe a nakoniec vsetko slo, stacilo sa povyhrazat. Oni maju predajne a servisne licencie od BMW matky, takze toho sa boja jak cert kriza.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Auto motiv!!

Sobota, 1. Decembra 2007, 16:29

Ja som mal podobný problém,ale z váhou vzduchu!! Objednal som v inej firme ma stála 5000, prišiel som do automotivu na diagnostiku a povedali mi,že im ta váha vykazuje zlé parametre,tak ja somár som sa nechal oj...,tak mi objednali tu ich za 12 000Sk a bol som spokojný,ale čo už.....nemožem zase ale povedať že som platil nejak moc za robotu a to som tam bol zo 2x, ale ja tak si myslím,že to veľmi záleži na človeku čo tam pracuje!!! Inak ta váha mala to isté číslo ako z inej firmy,len bmw si dáva značit ešte jeden svoj kod ktorý je tam naviac a pritom je ten istý výrobca BOSCH!!!!! :twisted:

bober
Autor témy

Pondelok, 3. Decembra 2007, 09:18

Tak to sedí na chlp presne . Ako si povedal to bolo aj u mňa. Zaujímavé. Ale dá sa to pochopiť . :x Ako inak prinútiť zákazníka aby si kúpil drahý originál diel ako tak, že hop... nepasuje vám číslo, má to zlé parametre, nedaá sa to ... Treba originál diel.
Radšej to nebudem komentovať, lebo sa opäť rozčúlim a praskne mi cievka :smile:

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Decembra 2007, 15:11

hej, toto iste skusali aj na mna v inom servise.. tak som ich odjebkal, ze si zozeniem druhe, a to bude isto dobre, a ked sa zacali vyhovarat tak som ich odfajal aby to dali do kopy, ze ked su neschopni to spravit, spravi to niekto iny..

chlape, to auto tam bolo 3 tyzdne, ako som sa povyhrazal, na druhy den auto slapalo, este mi aj robotu ponukli..

az teraz zistujem ze oni si to predsa vykompenzovali, bo mi chyba polovicu naradia (co bola moja blbost ze som tam nechal) a par dalsich veci mi nejde..

hajzli sa najdu v kazdom servise.. treba varovat..

Ďuri320

Utorok, 4. Decembra 2007, 19:21

preto si robím väčšinu doma na kolene...ak sa dá zoženiem inde...BMW servis je posledná možnosť! vidím to aj u nás...robíme servis Mercedesom (ťahače) a máme o 50 % nižšiu normohodinu a 30 % na materiály...a spokojnosť väčšia ako v MB BA...nie vždy je autorizovaný lepší! stačí zohnať diel a vymenia hoci kde a za prijateľnejšie ceny :twisted: :twisted: :twisted:

winter
Auto: G05 X5 45e
Kraj: Nitriansky

Utorok, 15. Januára 2008, 14:05

bober napísal:
Tak to sedí na chlp presne . Ako si povedal to bolo aj u mňa. Zaujímavé. Ale dá sa to pochopiť . :x Ako inak prinútiť zákazníka aby si kúpil drahý originál diel ako tak, že hop... nepasuje vám číslo, má to zlé parametre, nedaá sa to ... Treba originál diel.
Radšej to nebudem komentovať, lebo sa opäť rozčúlim a praskne mi cievka :smile:

No ja som tam zas prišiel s E46 318i, že za koľko by mi tam namontovali lakťovú
opierku. A chlapík v auto-motive mi vraví, že sa tam nedá namontovať.
Nerozumiem tomu, neverím žeby ten kus plastu nepasoval?
Alebo mám pôvodne nejaký nižší stupeň výbavy, a preto mi ju tam "nemôžu"
namontovať?
Rozmýšľam že by som si ju objednal a namontoval, len neviem ako.

Má s tým niekto skúsenosti?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných