... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:nieje to trosku drasticke riesenie vyhybat plech dvier? to by potom bolo menej narocnejsie zistit si presne umiestnenie + polu v kufri... lava cast nakreslit si kde a vycvakat? kapota bude stat urcite menej nez dvere... a okrem ineho je s tym menej roboty... nejako to musi ist aj inak :) s tou full elektronikou a nevyvedenym + polom by to riadne dokaslali
pepino napísal:A co keby ste si pani najprv aspon zbezne precitali manual(Centralni zamikani>manualni ovladani), nez zacnete pacit dvereMyslite ze su v BMW taki kokoti a s vybitou bateriou nepocitali?
DaDoAbraham napísal:Takú otázočku mám...auto síce zamknuté nie je ale mám odpojenú baterku a ta je v kufri..keďže mi zámky idú len elektronicky a mechanickým pootočením kľúča sa neotvorí ako sa dostanem do kufra aby som zapojil batériunemam sklapatelné sedačky
ROKI49 napísal:od motora zospodu mas plusovy pol, takze vies si auto hodit na napajanie aj cez neho.
oseldusan napísal:
Kedze mas sedan , mas normalne na kufri mechanicky zamok. Ten odomknes presne ako som pisal, ze sa odomykaju dvere vodica. A to klucom pootocit 90 stupnow CCW ( teda proti smeru hodinovych ruciciek ) . Pri 45stupnoch to ma dost velky odpor , to kvoli tomu , ze elektronicky sa to otvara do 45 stupnov. Pozor, kufor ide otvorit iba "master" klucom , teda nie takym tym plastakom , ktory sa pouziva pre "pikolikov", aby zaparkovali auto , ale nemali pristup napr do kufra, do gloveboxu atd. Inak na vlastne riziko, ak si nieco pokazis/zlomis.