... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
killian napísal:mali by to nejak osetrit pre takych motakov ako ja:)
coWon napísal:soraaac, nestihol som to uz sem napisat bo som v praci, si sa moc ponahlal..... ALE logicky uvazuj, keby to tak islo, tak si to otvori hocikto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
killian napísal:no je to logicke, ale na vela autach je to nelogicky spravene tak, ze to ide otvorit
killian napísal:no ale mam z toho aspon vtipnu historku ako som rozbijal vlastne auto a chalan co isiel okolo mal oci jak taniere
habinho napísal:
..bud rad, ze na teba nezavolal policajtov..
24easy napísal:pouzi trebars snurku z topanky a je to ak ti trcia koliky na dverach :-)
killian napísal:mna to sere ze je take jednoduche zabuchnut si kluce, mali by to nejak osetrit pre takych motakov ako ja:) To tlacitko na odskocenie kufra by nemuselo nechavat kufrovy zamok zamknuty, nerobilo by mi problem po zabuchnuti kufra stlacit zamykanie celeho auta... uz sa mi viac krat stalo ze som polozil kluce do kufra, ale zatial vzdy som mal pri tom odomknuty aj zvysok auta. Ale tusil som, ze sa to raz stane
- asi začnem nosiť ten plastový kľúčik niekde pripevnený na auto (zospodu prilepím krabičku a do nej ten kľúčik)
- istota je istota aj keď mám poplaško (nech si "poziape" kým sa dostanem k origo kľúču)
myroslav napísal:Slamec: potom sem daj foto kde si ten kluc ukryl, aj my si chceme take nieco spravit
alfi666 napísal:
LOL....no jasneto rovno moze nechat kluc v zapalovani a otvorene auto