... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Re: ako sa dostat do zamknuteho auta?

Pondelok, 16. Marca 2009, 08:05

tak tak tiez kamaratka si zabuchla kluce v neakom prasivom nissane.. volala muzovi ze co ma robit. muz volal kamratovi taxikarovy. takxikar dosiel postavil sa aby sme nevideli a auto otvorene :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 16. Marca 2009, 09:20

Dvere neohnes, mam to odskusane aj na 605 aj na A6, daj si daku hrubsiu handru nad soferove dvere aby si neposkriabal lak a surovo si odtiahni srobovakom dvere cca 1-1,5cm. Potom len nejakym drotikom stlac tlacidlo centralu a hotovo, auto mas odomknute.
Nic neposkodis, nic neohnes. Nemas sa coho bat.
Klub tvoria ľudia, nie autá...

killian
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2009, 12:11

vyhol som dvere a roxorom som skusal stlacat tlacitko centralu a tahat klucku oproti - bol sice zabaleny v izolacke ale doskrabal som si tlacitko centralu a ozdobnu listu okolo saltpaky...
takze verdikt: ak je auto zamknute klucom, vnutorne tlacitko centralu nefunguje, vnutorne klucky nefunguju, vytiahnutie cuplika nefunguje!
To som zistil po rozbiti zadneho trojuholnika... Uz som mal slzy v ociach ze budem musiet rozbit dalsie sklo aby som sa dostal dovnutra auta, ale nakoniec ma napadlo prestrcit ruku cez trojuholnik a otvorit si okno rucne. Dakoval som bohu ze nemam vzadu elektricke okna :lol: Ked som bol uz vnutri, do kufra som sa dostal cez dieru na skivak.

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 16. Marca 2009, 12:41

killian napísal:
takze verdikt: ak je auto zamknute klucom, vnutorne tlacitko centralu nefunguje, vnutorne klucky nefunguju, vytiahnutie cuplika nefunguje!

a co som ti hovoril :evil:

alfi666

Pondelok, 16. Marca 2009, 12:50

ach jaj.. skoda, ze som nestihol aj ja vcas upozornit :roll: ..... E46 ma funkciu deadlock.... kde ani po rozbiti okien sa nedaju dvere nijako otvorit :roll: ..... najrozumnejsie v tejto situaci by bolo asi pacit zamok kufra - alebo tak ako si ty urobil... ovsem len v pripade ze su mechanicke okna a ze mas skivak :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

killian
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2009, 12:52

coWon napísal:
a co som ti hovoril :evil:

ale ty si pisal len o kluckach:) ja som bol presvedceny ze tlacitko centralu pojde

killian
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2009, 12:57

alfi666 napísal:
ach jaj.. skoda, ze som nestihol aj ja vcas upozornit :roll: ..... E46 ma funkciu deadlock.... kde ani po rozbiti okien sa nedaju dvere nijako otvorit :roll: ..... najrozumnejsie v tejto situaci by bolo asi pacit zamok kufra - alebo tak ako si ty urobil... ovsem len v pripade ze su mechanicke okna a ze mas skivak :roll:

alfi nic sa nestalo, az na tie skrabance v interieri. aj tak to nebolo predtym ako nove tak aspon budem mat o dovod viac vymenit to. Zamok kufra je asi drahsi ako zadny trojuholnik - ten mam objednany za 750Sk, plus nejaka robota sklenarov

palo
Auto: e34

Pondelok, 16. Marca 2009, 12:59

killian napísal:

scenar bol asi takyto - prisiel som k autu, pravym tlacitkom na kluci som si otvoril len kufor, kluc do vetrovky, vetrovka do kufra a zabuchol som...

tak toto sa stalo mojmu ujovi.on mal vsak stastie ze om mal cas.takze som mu sto kilakov viezol nahradní kluc
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

alfi666

Pondelok, 16. Marca 2009, 13:01

no hej... este stastie, ze mas mechanicke okna a rozbil si len ten trojuholnik ;).... aspon vies, ze sa oplati mat aspon obycajny klucik nahradny... aj ked nie s dialkacom ;)

Ja som tu deadlock funkciu testoval tak, ze som sa zamkol v aute a pokusal som sa dostat von... a neslo nic... ani klucky, ani tlacitko, ani okna... nic... :shock:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

killian
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2009, 13:01

ja som mal tiez teoreticky cas, ale nemohol som tam to auto nechat lebo to bolo dost tmave a opustene parkovisko. Aj ked objednat si kluc z bavarie by bolo najelegantnejsie

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 16. Marca 2009, 13:50

Ach jaj.

Jasne ze to tlacitko nebude fungovat ked je auto zamknute :roll: Ze vas to napadlo vobec skusat. To nieje VW.

Kluce vzdy drzat v ruke alebo do vrecka nohavic. Vzdy nosit servisny kluc v penazenke alebo na druhych klucoch od domu atď.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

docertabum
Kraj: Košický

Pondelok, 16. Marca 2009, 14:23

GOOSE napísal:
Kluce vzdy drzat v ruke alebo do vrecka nohavic. Vzdy nosit servisny kluc v penazenke alebo na druhych klucoch od domu atď.

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> alebo stary dobry rokmi overeny system uz medzi deckami.... klucik na kark :) btw. sekerua asi tiez zacnem nosit na klucoch od bytu ;))
BMW e46 323i

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 16. Marca 2009, 14:24

docertabum napísal:

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> alebo stary dobry rokmi overeny system uz medzi deckami.... klucik na kark :) btw. sekerua asi tiez zacnem nosit na klucoch od bytu ;))

Len si ich nesmies nechavat v aute v kastliku :)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

killian
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2009, 14:31

mna to sere ze je take jednoduche zabuchnut si kluce, mali by to nejak osetrit pre takych motakov ako ja:) To tlacitko na odskocenie kufra by nemuselo nechavat kufrovy zamok zamknuty, nerobilo by mi problem po zabuchnuti kufra stlacit zamykanie celeho auta... uz sa mi viac krat stalo ze som polozil kluce do kufra, ale zatial vzdy som mal pri tom odomknuty aj zvysok auta. Ale tusil som, ze sa to raz stane

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 16. Marca 2009, 14:31

killian napísal:
ale ty si pisal len o kluckach:) ja som bol presvedceny ze tlacitko centralu pojde

soraaac, nestihol som to uz sem napisat bo som v praci, si sa moc ponahlal..... ALE logicky uvazuj, keby to tak islo, tak si to otvori hocikto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných